BRNABIĆ SE OBRUŠILA NA SZS I POSLALA IM BRUTALNU PORUKU: Onda im je postavila NEOČEKIVANO PITANJE O PARAMA!
Ana Brnabić, Foto: Printscreen

Izjavila je ona!

BRNABIĆ SE OBRUŠILA NA SZS I POSLALA IM BRUTALNU PORUKU: Onda im je postavila NEOČEKIVANO PITANJE O PARAMA!

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da vlast u Srbiji radi u isključivo u interesu Srbije

Objavljeno:

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da vlast u Srbiji radi u isključivo u interesu Srbije i gradjana te da će nastaviti da se bore da zemlje koje su priznale nezavisnost Kosova suspenduju tu odluku.

Ona je u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanja poslanika rekla da je to što su neke države povukle priznanje rezultat rada Vlade Srbije, a ne novca.

- Gospodo iz Saveza za Srbiju nije sve do novca, možda vama jeste, ali nije sve svima na svetu do novca, novac ne kupuje sve - rekla je Brnabić odgovarajući nedavne navode potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da je ministar Ivica Dačić zloupotrebio službeni položaj jer je pribavljao novac za otpriznavanje Kosova.

Branabić je rekla i da je jedino važno da gradjani Srbije razumeju šta Vlada radi i da vide rezultate i da daje sve od sebe da život u Srbiji svim gradjanima bude bolje.

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da je Marinika Tepić "ispunila svoj zadatak" izjavom kojom je "bačena je ljaga" na prijatelje Srbije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.