JEREMIĆ NA RTS POTVRDIO DA ĆE BOJKOTOVATI IZBORE: Onda je progovorio o Krušiku ali i o MRAČNOJ STRANI OPOZICIJE!
Foto: Beta/Milan Obradović

vuk jeremić

JEREMIĆ NA RTS POTVRDIO DA ĆE BOJKOTOVATI IZBORE: Onda je progovorio o Krušiku ali i o MRAČNOJ STRANI OPOZICIJE!

On je rekao da kada na RTS-u budu bili detalji sudjenja bivšem predsedniku Brusa Milutinu Jeličiću Jutki za seksualno uznemiravanje Marije Lukić

Objavljeno:

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas na javnom servisu RTS da je odluka o bojkotu predstojećih izbora u Srbiji "definitivna" i da "ne postoji šansa" da se ona promeni.

"Na izbore će izaći vlast, režim i oni koji budu glumili opoziciju. Izaći će Šešelj, Miša Vacić, 'razne metle, četke'. Za izbore nema uslova i ništa se neće promeniti", rekao je Jeremić u emisiji OKO na RTS-u.

Dodao je da je cilj bojkota da se stvore normalni uslovi za život. Jeremić je upitao zašto je pozvan na RTS i da li samo pred izbore treba da se čuje drugačije mišljenje.

"Ja mislim da ste me zvali da glumimo normalnost i da su u Srbiji stvari normalne, a po mom mišljenju stvari nisu normalne ni na javnom servisu, ni u društvu", rekao je Jeremić.

Rekao je da o vojnoj fabrici "Krušik" i angažovanju Branka Stefanovića, oca ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, u medjunarodnoj trgovini oružjem sa Saudijskom Arabijom pišu svetski mediji, te bi ;"čovek očekivao da je javni servis (RTS) zainteresovaniji za to od Špigla", rekao je Jeremić.

On je rekao da kada na RTS-u budu bili detalji sudjenja bivšem predsedniku Brusa Milutinu Jeličiću Jutki za seksualno uznemiravanje Marije Lukić, kada na RTS-u bude bio Milan Jovanović kojem je zapaljena kuća, kao i uzbunjivač Aleksandar Obradović, tada neće biti bitno šta jedan od lidera opozicije ima da kaže.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.