BIBLIJSKA ČISTKA U SNS U NEDELJU! U vladi ostaje SAMO JEDAN MINISTAR?!
Aleksandar Vučić, šef SNS, Foto: TANJUG/ JAROSLAV PAP

SPREMA SE HAOS

BIBLIJSKA ČISTKA U SNS U NEDELJU! U vladi ostaje SAMO JEDAN MINISTAR?!

Mnogi su se istrošili, umorili, a neki su funkciju i zloupotrebili

Objavljeno:

Beogradska štampa u udarnim tekstovima na naslovnim stranama najavljuje da će u nedelju, na sednici Glavnog odbora SNS, početi kadrovska čistka u vladajućoj stranci.

Podsećajući na izjave lidera stranke Alesanda Vučića o tome, Novosti pišu da bi proces trebalo da bude zaokružen posle parlamentarnih izbora, nakon kojih bi, ukoliko naprednjaci ponovo formiraju vlast, vlada trebalo da izgleda drugačije.

Prema informacijama tog lista, u novoj vladi, ako SNS opet pobedi na izborima, od aktuelnih naprednjačkih ministara moguće je da ostane samo jedan.

foto: Espreso.co.rs

Srpski telegraf piše da će nekoliko ministara i ključnih funkcionera sa lokala ostati bez funkcija posle sednice GO SNS 29. decembra i da se na listi za smenu već nalazi dvadesetak imena i da je to tek početak kadrovskih promena koje će sprovesti Vučić.

Za one koji su radili za svoj džep, koji nisu ostvarili dogovorene ciljeve, koji su mešetarili, sprema se čistka. Na listi onoh koji će ostati bez fotelja je dvadesetak imena. Ima tu članova Predsedništva SNS, ali i pet zvučnih imena, ljudi koji važe za krupne zverke i koji su sada na jakim i važnim pozicijama, navodi izvor lista.

Predsednik IO SNS Darko Glišić rekao je za ST da će posle sednice moći da komentariše, a potpredsednici Milenko Jovanov i Miloš Vučević poručuju da treba proveriti rad svih u SNS.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.