OGLASIO SE ŠEF KABINETA IVICE DAČIĆA I OČITAO LEKCIJU MARINIKI TEPIĆ! Pažljivo pročitajte šta joj je poručio
Ivica Dačić, Foto: Espreso.co.rs

OŠTRO!

OGLASIO SE ŠEF KABINETA IVICE DAČIĆA I OČITAO LEKCIJU MARINIKI TEPIĆ! Pažljivo pročitajte šta joj je poručio

Sve joj je rekao...

Objavljeno:

Šef kabineta prvog potpredsednika Vlade i šefa srpske diplomatije Ivice Dačića Nikola Nedeljković oglasio se nakon optužbi koje je na njegov račun iznela Marinika Tepić.

Njegovo saopšteje prenosimo u celosti:

„Sramotne su laži koje je danas izgovorila Marinika Tepić, ne zbog toga što je mene pomenula već zato što u poslednjih nekoliko godina niko nije tako brutalno napao Srbiju kao ona. Sedamnaest zemalja je povuklo priznanje tzv. Kosova i ja se kao Srbin time dičim i ponosim, kao što se ponose svi Srbi i patriote.

Što se tiče moje imovinske karte, živim y kući svojih roditelja iz 1984. godine koju je moja porodica stekla tokom 45 godina rada u prosveti i kulturi, a kada boravim u Beogradu sam podstanar. Od imovine imam polovni automobil star 17 godina i novi bicikl, koji sam nedavno kupio. Priznajem da me je malo sramota kada uporedim svoju imovinsku kartu sa imovinskom kartom vašeg nalogodavca i šefa Dragana Đilasa, ali sam istovremeno i ponosan, jer ceo moj rodni Lazarevac zna kako su moji roditelji stekli svoju imovinu.

Moje jedino bogatstvo je patriotizam i ljubav prema Srbiji za razliku od vas koji ste bogatstvo oteli od Srbije, pa je zato danas verovatno zbog toga i mrzite.

Kao bivši policijski službenik sa završenom Policijskom akademijom insistiram da nadležni organi istraže navode Marinike Tepić, a ja ću podneti privatnu tužbu protiv nje koja će dokazati da je Marinika lažov – čijim se lažima jedino raduju neprijatelji Srbije.“

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.