MARINIKA I ĐILAS MRZE SRBIJU I RADE ZA NEPRIJATELJA! Dačić žestoko odgovorio Tepićevoj, pale su TEŠKE REČI
Ivica Dačić, Foto: Beta/Ognjen Stevanović

OŠTRO!

MARINIKA I ĐILAS MRZE SRBIJU I RADE ZA NEPRIJATELJA! Dačić žestoko odgovorio Tepićevoj, pale su TEŠKE REČI

Sve je rekao...

Objavljeno:

Laži koje je iznela Marinika Tepić o tome da smo od privatnika sakupljali pare za povlačenje priznanja Kosova koristiće svi naši neprijatelji i najbolje pokazuje koliko ona, Đilas I SZS mrze Srbiju, a očekuju podršku građana, rekao je ministar Ivica Dačić.

Dačić je tako reagovao na današnju izjavu funkcionerke Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Na stranu, kaže Dačić, to što je Marinika Tepić sve slagala, I što je to po ko zna koji put da ona, Djilas I SZS brutalno lazu, ali njena izjava o tome da smo od privatnika sakupljali pare za povlačenje priznanja Kosova je na najbolji način pokazala koliko Marinika Tepić, Djilas I SZS mrze Srbiju.

"Ova izjava kao da dolazi iz Prištine od albanskih separatista I terorista", ukazuje ministar Dačić u izjavi za Tanjug i dodaje: "Bedzet Pacoli, Ramuš Haradinaj I Aljbin Kurti dobili su saveznika u Mariniki Tepić I SZS-u", rekao je Dačić i dodao da "nijedan dinar, evro ill dolar nije uzet nikada ni od jednog preduzetnika, niti se Srbija time služila da plaća povlačenje priznanja Kosova".

To sto je danas rekla Tepić koristiće svi naši neprijatelji u borbi protiv Srbije, konstatovao je Dačić.

"Ja razumem da neko moze da mrzi Vučića ill Dačića, ali ne razumem da neko može da mrzi Srbiju. Danas je svako pokazao svoje pravo lice, ko se bori za Srbiju, a ko mrzi Srbiju", zaključio je ministar Ivica Dačić i zapitao kako ih nije sramota od građana Srbije čiju podršku traže.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.