PALE TEŠKE REČI: Milenko Jovanov ŽESTOKO isprozivao Đilasa! On je simbol LOPOVLUKA i KRIMINALA
Foto: Marina Lopičić

opasno

PALE TEŠKE REČI: Milenko Jovanov ŽESTOKO isprozivao Đilasa! On je simbol LOPOVLUKA i KRIMINALA

On zaključuje da ga neće spominjati samo Vučić

Objavljeno: 18:39h

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ocenio je večeras da je nemoguće govoriti o sprezi kriminala i korupcije sa politikom, a ne spomenuti Dragana Đilasa, kao što je, kako kaže, nemoguće govoriti o nacizmu, a ne spomenuti Hitlera.

"Zato je neobično da Djilasu toliko smeta svako spominjanje njegovog imena. Brojao je koliko ga puta spominju u emisijama, koliko puta ga spomenu na sednicama Skupštine, sada i Vučiću broji koliko puta izgovara njegovo ime", naveo je Jovanov u saopštenju.

Jovanov ocenjuje da Djilas ne shvata da se "svojom nezajažljivom potrebom da narodne pare trpa na račune svojih kompanija" sam kvalifikovao da za najveći broj građana Srbije postane "simbol i personifikacija lopovluka i kriminala", saopštila je SNS.

"I zato ne treba da se brine, jer će i u istoriji biti zapisan kao neko ko se otimačinom i zloupotrebama nepojmljivo obogatio, dok je država propadala i siromašila", kaže Jovanov.

On zaključuje da ga neće spominjati samo Vučić, već i sve buduće generacije, ali sa "jednakim prezirom i gađenjem, koje osećaju oni što su imali nesreću da mu budu savremenici i da svojim očima gledaju kako se njihovim parama od propale češke ništarije pretvorio u najbogatijeg srpskog političara ikada".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.