ANA BRNABIĆ SE VANRENDO OBRATILA NACIJI I SAOPŠTILA NAM SJAJNE VESTI! Srbija je ovo DUGO GODINA čekala
Ana Brnabić, Foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC

VAŽNO!

ANA BRNABIĆ SE VANRENDO OBRATILA NACIJI I SAOPŠTILA NAM SJAJNE VESTI! Srbija je ovo DUGO GODINA čekala

Lepe vesti...

Objavljeno:

Turski investitor "Mel tekstil" dolazi u Kovin, a to znači da će biti otvoreno 300 novih radnih mesta.

Ovu lepu vest saopštila je u subotu prilikom posete predsednica Vlade Ana Brnabić koja je pojasnila da su završeni pregovori sa fabrikom koja proizvodi navlake za automobilska sedišta.

- "Mel tekstil" će već u prvoj godini otvoriti 100 novih radnih mesta, a posle i svih 300 - rekla je Brnabićeva u Deliblatu, gde je u subotu otvorila obnovljenu deonicu puta od Kovina ka tom mestu.

Rekonstruisani put, na kome je presvučen asfalt, dug je više od devet kilometara i omogućava žiteljima Deliblata i Mramorka, kao i posetiocima Specijalnog rezervata prirode "Deliblatska peščara" nesmetan prolaz.

- Važni su auto-putevi i brze saobraćajnice, ali je jednako važno izgraditi i lokalne i regionalne puteve - poručila je Brnabićeva i navela da je u Srbiji izgrađeno na stotine kilometara takvih puteva.

Premijerka je istakla da je važno da se u Srbiji tako radi i investira, i da ne postoje građani i opštine prvog i drugog reda. Ona je u subotu najavila i rekonstrukciju puta Deliblato-Mramorak.

- Pred nama je rekonstrukcija još jednog puta u ovom kraju, i to ćemo sigurno uraditi jer ne dajemo prazna obećanja, nego radimo i završavamo - naglasila je Ana Brnabić.

Ona je podsetila da i predsednik Srbije često govori da treba više uraditi za Banat.

Predsednica opštine Kovin Sanja Petrović, rekla je da je lokalna samouprava proteklih godina uložila 10 miliona dinara u puteve i istakla dobru saradnju i razumevanje republičkih vlasti. Kako je ocenila, premijerka i predsednik daju svoj maksimalni doprinos da Srbija bude uređena država.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.