ŽIVKOVIĆ JE KANDIDAT ZA DEDA MRAZA: Predložio je iznenađenje za Novu godinu zbog koga su svi ostali u čudu
Stoga je kolege iz opozicije pozvao da razmisle o ideji, Foto: Dragana Udovičić

gde ode?

ŽIVKOVIĆ JE KANDIDAT ZA DEDA MRAZA: Predložio je iznenađenje za Novu godinu zbog koga su svi ostali u čudu

Šalili smo se, izlazimo na izbore

Objavljeno:

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je za da nije normalno šest meseci pre izbora reći da li ćete na njima učestvovati ili ne. Ponovio je da će njegova stranka odluku doneti na dan kada izbori budu raspisani, ali je poručio i da ako Nova donese odluku da na izborima ne učestvuje, treba da se ugasi. Kolege iz ostalih opozicionih stranaka je pozvao da iznenade Vučića i za Novu godinu mu pošalju poruku: "Šalili smo se, ipak izlazimo na izbore".

Bežanje od problema, odnosno bojkot, prema njegovim rečima, ne rešava probleme.

"Izborni uslovi su katastrofalni, mogu da budu nešto bolji, ali ako mi sa građanima napravimo ozbiljan front za borbu, možemo da ostvarimo ono što smo 1996: da uzmemo pet beogradskih opština, pet gradova u Srbiji, 60 poslanika u Skupštini Srbije, 20 u Vojvodini... i da nateramo Vučića da 2021. ide na predsedničke izbore, nađemo dobrog protivkandidata i pobedimo ga", kazao je.

Stoga je kolege iz opozicije pozvao da razmisle o ideji da iznenade Vučića, i za Novu godinu mu pošalju popruku: "Šalili smo se, izlazimo na izbore", i da onda spreme 20.000 kontrolora, dovoljan broj dobrih protivkandidata, programe, i urade ono što lider naprednjaka ne očekuje.

A Vesna Pešić je ova reagovala:

BONUS VIDEO:

SPAVA, ALI SA VOZA NE SILAZI! Klinja zaseo na omiljenoj igrački, pa je nikada ne gasi! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.