SNS ODBORNIK NAZIVA SVOJE STRANAČKE KOLEGE FAŠISTIMA! Kuku i lele šta im je sve rekao (VIDEO)
SNS odbornik naziva svoje stranačke kolege fašistima, Foto: Pritnscreen

OZLOJEĐEN

SNS ODBORNIK NAZIVA SVOJE STRANAČKE KOLEGE FAŠISTIMA! Kuku i lele šta im je sve rekao (VIDEO)

Odbornik SNS podigao prašinu u skupštini grada Smedereva

Objavljeno:

Srđan Bogdanović SNS odbornik u Skupštini grada Smedereva, na opštinskoj sednici počeo je svoje izlaganje tako što je prozvao svoje stranačke kolege, kao i stranku čiji je član.

Naime, on je naveo da je pokušano mimo zakona da se smeni predsednik Skupštine grada, kao i to da su time pokazali političku nezrelost i svojeglavoost, ali da je u pitanju direktiva zamanika gradonačelnika Dejana Stošića.

- Vlast koju predstavljaju zakonodavni organ koji je narod birao pokušali su da mimo zakona, što ste vi u najboljioj nameri obavestili smene sa mesta predsednika Skupštine grada. Ako neko, pogotovo u masi, koja je snažna, i koju oni predstavljaju, nameću priču da ste vi ometali rad Skupštine kao što sad priča dotični Teofilović, i da je to uzrok zašto vas navodno smenjuju, to je jedna apsurdnost i ironičnost, jer oni su ti koji su sabotirali rad Skupštine jer su pokazali političku nezrelost i svojeglavost, ali nije ni čudo pošto su te direktive dobili od zamenika gradonačelnika grada i predsednika gradskog odbora Srpske napredne stranke, gospodina Stošića, koji je veoma drčnog ponašanja i ograničen, nema širnu razmišljanja i on fašističkim metodama diriguje radom odbornika, naređuje im šta da rade, kako da rade, diriguje radom gradskog veća. tako da ovo ovde što se dešava dobija nametnute diktature i elemente fašizma.

- Da je bar taj čovek plemenit, da ima neke dobre ideje, bilo bi dobro ali ovo je jedna prisila. Odbornici koji su se potpisali su ucenjeni, oni su na razni način prisiljeni da se izjasne. Kud' ide ova grad? - rekao je Bogdanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.