MOLIM VAS DA SE NE TRPATE SA MNOM, NA TO SE LEPE LUDACI! Vesna Pešić UNEREDILA Sašu Radulovića!
Kada je spomenula EU nastao je HAOS!, Foto: Filip Plavčić, Zorana Jevtić

fajt

MOLIM VAS DA SE NE TRPATE SA MNOM, NA TO SE LEPE LUDACI! Vesna Pešić UNEREDILA Sašu Radulovića!

Podigli prašinu na Tviteru

Objavljeno:

Bivša političarka i ambasadorka Vesna Pešić, danas privlači veliku pažnju na Tviteru, gde svakodnevno izaziva velike kontroverze.

Ona neretko tvituje o aktuelnim temama, a sada se dotakla i Evropske unije i njene uloge u posredovanju dijaloga vlasti i opozicije u Srbiji.

Vesna je istajna da ne vidi potrebu za posredovanjem, kao i to da "tamo neki istok" više ne postoji".

Saša Radulović predsednik pokreta "Dosta je bilo" nije ostao ravnodušan na njenu objavu, te je na pomenutoj mreži morao da joj odgovori:

Buđenje Srbije. Prve, druge, treće, svake ... EU je plašt za imperijalnu politiku Nemačke na Balkanu. Nemačka pretvara Balkan u svoju koloniju jeftine radne snage sa poslušnim autokratama koje održava na vlasti sve uz: "Srbija ide u dobrom pravcu" - napisao je Radulović ispod Vesninog statusa, dok se ona tu nije zaustavila.

- Molim vas da se vi ne trpate sa mnom, jer vi zastupate istu nacionalističko- populisticku politiku kao i oni koje kritikujem. Opsesija Nemačkom je preterana, sta ce nam teorija zavere i zrtvenog jarca. Na to se lepe ludaci, a toga ima premnogo - napisala je Pešićka, a ubrzo je dobila i odgovor:

- Draga Vesna, teško ćete meni to prilepiti Inače, tako ste pre godinu dana govorili i za EU. Pa smo se sreli vi i ja. Još malo pa ćemo se sresti i za Nemačku. Pozdrav! - završio je predsednik pokreta "Dosta je bilo."

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.