VUČIĆ O UČEŠĆU U PREDIZBORNOJ KAMPANJI: Ukidanje funkcionerske kampanje ne znači da ne mogu da radim svoj posao
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Beta/Miloš Miškov

Potrebna široka narodna koalicija

VUČIĆ O UČEŠĆU U PREDIZBORNOJ KAMPANJI: Ukidanje funkcionerske kampanje ne znači da ne mogu da radim svoj posao

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke izjavio je da je zadovoljan saradnjom SNS sa koalicionim partnerima i ocenio da je potrebna široka narodna koalicija

Objavljeno:

Komenatrišući primedbu organizacije Crta da nije usvojen amandman kojim bi se ograničila funkcionerska kampanja, predsednik Vučić je rekao da je usvojena zabrana da se koriste službeni automobili, ali da ukidanje funkcionerske kampanje ne može da znači i da on ne treba da radi redovan posao.

"Ja nisam rekao da se zabrani funkcionerska kampanja. Ja ne znam šta to znači. Da mi zabranite da radim 45 dana. Da se ne sastanem sa Si Đinpingom na 'Samitu 17+1'? Hoćete da zemlja prestane da diše da bi neko mogao da dobije neki glas više", pitao je Vučić u odgovoru na novinarsko pitanje o zabrani funkcionerske kampanje.

"Da mi zabranjujete da se sastanem sa Merkel, Makronom, Putinom, Si Đinpingom, zato što se to vama sviđa? Razočaraću vas, taj film nećete gledati", dodao je predsednik.

Vučić: Potrebna široka narodna koalicija

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke izjavio je da je zadovoljan saradnjom SNS sa koalicionim partnerima i ocenio da je potrebna široka narodna koalicija.

Vučić je najavio da će 29. decembara biti održana sednica Glavnog odbora SNS na kojoj članovi mogu da iznesu argumente da li SNS treba da da manje mesta koalicionim partnerima ili ne.

foto: Ana Paunković

"Srpska napredna stranka je demokratska stranka i može svako da kaže šta hoće, a kada se postigne dogovor onda se nastupa jedinstveno", rekao je Vučić novinarima posle otvaranja izložbe "Srbija 2019-godina infrastrukture: Ništa više nije daleko".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.