TI SI IDIOT I KRETEN! DA SE PRIMENJUJE ZAKON MAGARAC NE BI SEDEO OVDE: Letelo perje između Živkovića i Martinovića!
Živković i Martinović sukobili su se u programu uživo na N1 televiziji, Foto: Printscreen/Youtube/N1

haos u studiju

TI SI IDIOT I KRETEN! DA SE PRIMENJUJE ZAKON MAGARAC NE BI SEDEO OVDE: Letelo perje između Živkovića i Martinovića!

Živković i Martinović imali su već jedan buran sukob u Narodnoj skupštini Republike Srbije

Objavljeno:

Aleksandar Martinović i Zoran Živković vuku međusobno neslaganje i neprijateljstvo još od prošle godine iz Narodne skupštine Republike Srbije, a taj sukob nastavio se i dalje prilikom gostovanja na N1 televiziji gde se raspravljalo o izbornim uslovima, ne/mogućnosti dijaloga vlast-opozicija i bojkotu izbora.

Naime, nakon što je Marko Đurić bio napadnut na Kosovu i Metohiji u Skupštini se povela žustra rasprava, a kao epilog cele situacije bio je Martinovićev napad na Živkovića:

- Zoran Živković je idiot, Zoran Živković je kreten. Samo idiot i samo kreten može da se raduje onom što se juče dogodilo Marku Đuriću i da likuje u Skupštini jer su šiptarski teroristi juče tukli i mučili i na najgori mogući način vređali Marka Đurića visokog zvaničnika Vlade Srbije. - Govorio je i da kada on idiot i kreten dođe na vlast, on će sa istim tim idiotima i kretenima da reši pitanje Kosova i Metohije. I kako ga je rešio? Tako što su pustili 2.000 šiptarskih bandita iz zatvora koji su 2004. godine izvršili pogrom nad srpskim stanovništvom na Kosovu i Metohiji i ti isti ljudi su Djurića juče vukli po Prištini - rekao je tada Martinović.

Kasnije je i Živković uzvratio Martinoviću, navodeći kako "stado ne može da da isteruje ljude koji su ušli u parlament da rade svoj posao i štite građane od haosa aktuelne vlasti."

Gostujući na N1 televiziji ponovo su se našli u klinču, a sve je počelo nakon što je Martinović upao u reč Živkoviću prilikom njegovog izlaganja. Voditeljka je pokušala da smiri strasti, ali nije bilo povratka, to joj nije pošlo za rukom.

Živković je pokušao da govori o tome kako je Srpska napredna stranka nastojala da izbegne dijalog, ali Martinović mu je sve vreme upadao u reč pitanjem o tome kada se to dogodilo.

Zoran Živković osvrnuo se i na Martinovićevo priznanje o tome da je "bio magarac", ali ubedljivo najbrutalniji deo odigrao se u trenutku kada je Martinović izjavio: "Da se zakon primenjuje, Živković bi sedeo u nekoj drugoj ustanovi", misleći verovatno na "aferu vinograd" na šta mu je Živković uzvratio: "Da se zakon primenjuje, magarac ne bi sedeo u studiju."

Cela ova "drama" kruži društvenim mrežama, a tviteraši su neumorni u komentarisanju i zbijanju šala na račun ove dvojice.

- Evo kako izgleda "konstruktivni" razgovor dela opozicije i vazda spremne za dijalog stranke neviđenog napretka... - napisala je jedna tviterašica.

A onda su usledili brutalni komentari na račun Martinovića:

No, ni Živković se nije bolje proveo:

Bilo je tu i zaključaka poput ovog:

Bilo je tu i prekora za Živkovića, jer inisistira na izlasku na izbore:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.