SRPSKI POLITIČAR U STRIPTIZ KLUBU UŽIVAO, PA ODBIO DA PLATI! Njegov krik orio se Skadarlijom kad je došla POLICIJA
Siniša Vučinić u društvu Tomislava Nikolića, Foto: Fejsbuk

SKANDAL!

SRPSKI POLITIČAR U STRIPTIZ KLUBU UŽIVAO, PA ODBIO DA PLATI! Njegov krik orio se Skadarlijom kad je došla POLICIJA

Ovo je zaista bruka...

Objavljeno:

Siniša Vučinić (52), samoproklamovani "vojvoda" i bivši julovac koji se "proslavio" ometanjem hapšenja Slobodana Miloševića, napravio je prošlog petka incident u striptiz klubu "Romansa" u centru Beograda. On je odbio da plati ceh od 58.000 dinara, pa je morala da interveniše i policija!

Kako saznaje Srpski telegraf, Vučinić je oko ponoći došao u poznati noćni klub koji se nalazi u Skadarliji.

- Sedeo je u jednom od separea dok su devojke na podijumu igrale i izvodile striptiz. Nisam primetio šta je radio ni kako se ponašao. Sve je delovalo uobičajeno dok se u jednom trenutku, oko 3.30 posle ponoći, nije na vratima pojavila policija. Prvo sam pomislio da je uznemiravao neku od devojaka, ali sam kasnije čuo da je problem ispao oko plaćanja računa - priča za Srpski telegraf jedan od očevidaca.

Prema rečima dobro obaveštenog izvora našeg lista, policiju je pozvao konobar i prijavio da ima problem sa jednim gostom.

- Najbliža patrola je odmah upućena na lice mesta. Konobar koji ih je pozvao rekao im je da je Vučinić napravio veliki račun, a onda im dao karticu na kojoj nije imao para. Kada su mu to rekli i tražili da im da drugu karticu ili plati kešom, on je počeo da viče na njih - objašnjava naš sagovornik.

foto: Fejsbuk

Policajci su potom razgovarali i sa Vučinićem, koji im je priznao da nije želeo da plati račun kešom, tvrdeći da su ga zaposleni u klubu provocirali?!

- On je ispričao da je popio nekoliko pića i da je konobaru dao bankovnu karticu kako bi platio račun. Međutim, kada mu je konobar rekao da je aparat ne prihvata i da na njoj nema novca, Vučinić je, navodno, to shvatio kao provokaciju. Kako je rekao, iz principa je odbio da plati račun u gotovom novcu - dodaje naš sagovornik.

S obzirom na to da, prema proceni policajaca, nije bilo remećenja javnog reda i mira, Vučinić je nakon toga napustio klub bez ikakvih posledica, a vlasnici striptiz bara policajci su omogućili njegove lične podatke kako bi mogla privatno da ga tuži za štetu koju joj je napravio.

foto: Fejsbuk

Svi gresi "vojvode"

- hapšen zbog ometanja hapšenja Miloševića. Tvrdio da je pucao iz pištolja. Posle 17 godina suđenja oslobođen zbog nedostatka dokaza

- suđeno mu zbog iznude 140.000 evra od jednog novosadskog biznismena

- zbog pretnji smrću novinaru Milošu Vasiću i političaru Žarku Koraću 2009. osuđen na uslovnu kaznu od šest meseci zatvora

- Vesna Vukelić Vendi 2016. privedena zbog pretnji Nebojši Pajkiću. Javno govorila da joj je smestio Vučinić

- Voljenka Ilić, učesnica rijalitija "Parovi", ispričala u emisiji "Vruća stolica" da joj se Vučinić devedesetih udvarao i poslao dvojicu koji su je oteli

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srpski telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.