MOŽETE LI DA VERUJETE DA JE OVO NA SLICI JEDNA ISTA OSOBA? Ni mi nismo mogli
Znam tu sliku, to je ona crno-bela za ličnu kartu, Foto: Printscreen

specijalno za espreso.co.rs

MOŽETE LI DA VERUJETE DA JE OVO NA SLICI JEDNA ISTA OSOBA? Ni mi nismo mogli

Znate onu: kad bi mladost znala i starost mogla?

Objavljeno: 09:10h
Dejan Katalina

Prekjuče je Espreso.co.rs objavio fotografiju poslanika SNS Marijana Rističevića iz mladih dana i ona je izazvala veliko interesovanje.

Bilo je mnogo komentara vezanih za nju, uglavnom pozitivnih, tako da smo pozvali Rističevića da ga pitamo za utiske i kakve su njegove reakcije nakon objavljivanja njegovih uspomena iz mladosti.

Rističević se rado odazvao da prokomentariše vest i kazao da želi da iskoristi ovu priliku da današnjim mladima uputi par korisnih saveta:

foto: Filip Plavčić

- Znam tu sliku, to je ona crno-bela za ličnu kartu. Tada sam radio u IMT-u i sećam se da sam vozio fiću. Pamtim svoju mladost kao jako lepo vreme. Nismo, kao današnji klinci, bili opterećni novcem i materijalnim vrednostima. Kao što rekoh, vozio sam fiću i bilo mi je super. Zato uvek volim da kažem da je mladost privilegija. To treba svi da upamte. Samo si jednom mlad i svež kao ruža. Znate onu: kad bi mladost znala i starost mogla? E, tu je ključ cele priče. Ponavljam, mladost je privilegija i ja imam dovoljno godina da mogu to sa sigurnošću da kažem. E, tako i te slike iz mladosti... Podsećaju me na jedno vreme kad sam bio privilegovan, rasterećen i slobodan - ispričao nam je Rističević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.