NEMAM NIŠTA PROTIV TOGA DA SE JEREMIĆ DIVI KURTIJU: Reagovao Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

poruka

NEMAM NIŠTA PROTIV TOGA DA SE JEREMIĆ DIVI KURTIJU: Reagovao Aleksandar Vučić

Vučić je, komentarišući Jeremićeve reči, rekao da najradnije ne bi odgovarao na pitanja u vezi sa ljudima koji uvek gledaju da omalovaže sopstvenu zemlju!

Objavljeno: 09:17h

Vuk Jeremić je izjavom da je Aljbin Kurti intelektualac zapravo hteo da kaže da bi Srbija imala sanšu da je on (Jeremić) preko puta Kurtija, ocenio je predsednik Aleksandar Vučić.

Vučić je, komentarišući Jeremićeve reči, rekao da najradnije ne bi odgovarao na pitanja u vezi sa ljudima koji uvek gledaju da omalovaže sopstvenu zemlju.

''Nemam ništa protiv da se dive Krutiju, koji je rekao pre nekoliko dana da je Oliver Ivanović zločinac. Tim istima koji govore da im je stalo da se nađu ubice Ivanovića sada ne smeta da hvale i u nebesa podižu čoveka koji o Ivanoviću govori bez imalo pijeteta'', rekao je Vučić za TV Pink.

Podsetio je na pogrom Srba 2004. godine, proglašenje tzv. nezavisnosti Kosova 2008. presudu Međunarodnog suda pravde, sve u vreme kada je, kaže, Jeremić pametno i mudro vodio zemlju sa današnjim koalicionim partnerima, a koji su nam 2011. stavili granicu na Jarinju i Brnjaku.

''Ali, ljudi ne treba da brinu. Igrao sam ja šahovske partije sa mnogo pamentijim koji su mislili da su iznad svega, a rezultat nije bio kao što su očekivali'', rekao je Vučić.

''Moja diploma su treći i četvrti kvartal ove godine, privredni rast, putevi pruge, fabrke, to su moje diplome i rezultati. A njihovi su nezavisno Kosovo, Crna Gora, razorena srpska privreda, nestabilan kurs dinara'', rekao je Vučić.

Kako je naveo, videće se da li će uspeti da se suprotstavi i onima u Beogradu i onima u Prištini, toj, kako je rekao, ''koaliciji genijalaca, prepametnih ljudi''.

''Volim kada neko igra agresivno otvaranje, da odgovorim defanzivno, i da onda krenemo u kontranapad'', rekao je Vučić.

Dodao da je da političari u Prištini ne znaju ekonomiju i da su njihove ideje vrlo loše za njihove građane.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.