BALŠA BOŽOVIĆ ISPROZIVAO BOŠKA OBRADOVIĆA ZBOG UPADA U SKUPŠTINU SRBIJE! Pale su teške reči
Balša Božović i Boško Obradović, Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC, Prentscren

LETI PERJE

BALŠA BOŽOVIĆ ISPROZIVAO BOŠKA OBRADOVIĆA ZBOG UPADA U SKUPŠTINU SRBIJE! Pale su teške reči

Opasna prozivka

Objavljeno:

Funkcioner Demokratske stranke Balša Božović još jednom je izneo svoje neslaganje sa politikom i potezima koje vuku Dveri i Boško Obradović.

Božović je naime na svom Tviteru podelio fotografiju pokušaja upada u Skupštinu Srbije, na protestima pod sloganom 1 od 5 miliona, a koje je predvodio Obradović.

Funkcioner DS je samo uz sliku dodao komentar: "Od početka se mi nismo razumeli".

Ovo nije prvi put da Božović javno kritikuje Dveri i Boška Obradovića, kao i da iskazuje neslaganje što je DS u SzS baš zbog prisustva u istom gore pomenutog Boška Obradovića.

Podsetimo poslanik Demokratske stranke Balša Božović izvinio se, ranije u svoje ime zbog akcije Pokreta Dveri ispred Skupštine Srbije u subotu i izrazio žaljenje i čuđenje zbog toga što rukovodstvo Demokratske stranke to nije odmah učinilo.

“Ovakvi ‘performansi nasilja’ pomažu Vučiću više nego sva njegova mašinerija koju je aktivirao da bi se održao na vlasti, jer samo ojačavaju njegovu zamenu teza u kojoj pokušava svakodnevno da optuži opoziciju za sve ono što zapravo vlast čini i protiv čega se borimo. I mi nemamo prava da ostanemo nemi na to”, naveo je Božović u pisanoj izjavi.

foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC

Povodom akcije u kojoj je lider Dveri Boško Obradović pokušao da uđe u parlament za vreme protesta organizacije “Jedan od pet miliona”, Božović je podsetio da su protesti započeli kao odgovor na nasilje koje sprovodi vlast Aleksandra Vučića.

“DS se ne bori protiv Vučićevog nasilja nasiljem i udaranjem zastavom o skupštinska vrata, a mlake osude drugih koji govore u ime koalicije u kojoj se DS nalazi nisu dovoljne. Znam da govorim u ime ogromne većine naših članova kada kažem da ne smemo više da dopustimo da branimo ovakve istupe, nego vrednosti za koje se 30 godina borimo”, dodao je on.

Božović je zaključio da će DS uvek biti najveći protivnik svega što Vučić predstavlja i dodao da je upravo zbog toga “dužnost” članova te stranke da se bore protiv nasilja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.