VUČEVIĆ PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV ALEKSANDRA I ANDREJA VUČIĆA: Vreme za ISTINU o JOVANJICI, kaže predsednik
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, Foto: Prentscren

slučaj jovanjica

VUČEVIĆ PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV ALEKSANDRA I ANDREJA VUČIĆA: Vreme za ISTINU o JOVANJICI, kaže predsednik

Vučić je ponovio da opozicija u odsustvu politike iznosti neistine i da za takve navode nema dokaze

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će potpredsednik SNS Mloš Vučvić u ponedeljak podneti krivičnu prijavu protiv njega i njegovog brata Andreja Vučića zbog slučaja Jovanjica, kako bi se nadležni organi pozabavili tim slučajem i da se konačno otkrije istina.

"Andrej nikada nije čuo, ni video uhapšenog vlasnika Jovanjice Predarga Koluviju", rekao je Vučić i dodao da slučajno nije, a i da jeste - ne vidi kako bi to značilo bilo kakvu njegovu odgovornost za ono što se dogodilo u Jovanjici.

Kako je rekao, opozicija je iznela navode da su neki pozivi navodno bili upućeni njegovom bratu, misleći da će on sam da pobegne od teme.

Dodao je i da to što je Koluvija boravio na nekom privrednom forumu u Moskvi, kao deo neke delegacije, ništa ne dokazuje, jer je bio ozbiljan privrednik, koji je izvozio organsku hranu, povrće, ali da je uhapšen čim je prekršio zakon.

Vučić je ponovio da opozicija u odsustvu politike iznosti neistine i da za takve navode nema dokaze, te da će baš zbog toga što mu je stalo da se istina utvrdi dati mogućnost nadležnim organima da to provere.

"Vučević će podneti prijavu priotiv mene i Andreja zbog Jovanjice, da nas nadležni saslušaju i donesu zaključke", rekao je Vučić novinarima u Batajnici.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.