SKANDAL NAD SKANDALIMA! Tadić i lideri SzS CRTALI ČIČA GLIŠU na sastanku s MOĆNICIMA iz EU, baš ih briga za IZBORE
Lideri opozicije sa sastanka sa predstavnicima EP, Foto: Printscreen

KUKU

SKANDAL NAD SKANDALIMA! Tadić i lideri SzS CRTALI ČIČA GLIŠU na sastanku s MOĆNICIMA iz EU, baš ih briga za IZBORE

Ovo niko nije očekivao

Objavljeno: 13:33h

Predstavnici dela opozicije, bar one okupljene u Savezu za Srbiju, SDS i PSG održali su sastanak sa visokom delegacijom Evropskog parlamenta, ali dok su ljudi s nestrpljenjem čekali odluke sa sastanka, lideri opozicije su se baš lepo zabavljali ili dosađivali na ovim razgovorima.

Naime dok su predstavnici EP razgovarali pričali o stanju u Srbiji, bojkotu izbora i drugim temama neki od lidera su crtali "čiča-glišu".

foto: Prentscren

Kako su predstavnici dela opozicije rekli nakon sastanka, oni su evroparlamentarce obavestili da se u pogledu uslova za fer izbore ništa nije promenilo i da njihovu odluku o bojkotu može, eventualno, promeniti samo odlaganje termina održavanja izbora.

Ipak najviše pažnje svih na društvenim mrežama izazvali su crteži koje su pojedini lideri crtali tokom sastanaka sa zvaničnicima iz Brisela, umesto beleški.

foto: Prentscren

Jedan od crteža nacrtao je i nekadašnji predsednik Srbije i lider SDS Boris Tadić koji se javno pohvalio novinarima da je to njegovih ruku delo.

"Nisam ja početnik, ja sam napustio psihologiju i hteo da upišem likovnu akademiju i odustao sam, jer nisam umetnik", rekao je Tadić novinarima posle sastanka.

Pojedine opozicione stranke su nezadovoljne, jer nisu dobile poziv za ovaj sastanak.

1 / 3 Foto: Prentscren

Sastanak, koji je u pojedincima probudio kreativnu, možda čak i umetničku crtu. Inspiracija pronađena u ovim danima aktuelnoj temi karikatura.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.