VUČIĆ U ISTOJ REČENICI POMENUO BOŠKA OBRADOVIĆA I GEORGA VILHELMA FRIDRIHA HEGELA: Evo zašto je to uradio
Boško Obradović i Hegel, dva potpuno različita tipa, Foto: Filip Plavičić/Wikipedia

PREDSEDNIK U SOČIJU

VUČIĆ U ISTOJ REČENICI POMENUO BOŠKA OBRADOVIĆA I GEORGA VILHELMA FRIDRIHA HEGELA: Evo zašto je to uradio

On je ovako odgovorio na pitanje o navodima lidera Dveri

Objavljeno:

Nije Boško Obradović ni Lajbnic ni Hegel, da bih ga komentarisao svaki dan, primetio je večeras predsednik Aleksandar Vučić.

On je tako odgovorio na pitanje o navodima lidera Dveri da, zbog skupova podrške građana predsedniku Vučiću u Nišu, a zatim u Kruševcu, opozicija na neki način propada, zbog čega poziva građane i predstavnike opozicije da što više izlaze na proteste.

Vučić je odbacio tvrdnje opozicije Upitan da se vlasnik Jovanjice, koji je uhapšen nakon što je na tom poljoprivrednom dobru otkrivena plantaža marihuane, čuo telefonom sa njegovim bratom Andrejom, što je demantovao i ministar policije Nebojša Stefanović.

- Znali ste to od početka. Znali su su svi. Niti ga je video, niti čuo, niti zna o čemu se radi - rekao je Vučić za TV Pink.

Kako kaže, opozicija više ne zna šta da kaže, da izgovara takve stvari.

- Mi uhapsili sve te ljude. Oni kažu - ne to su policajci sami. Čekajte, to znači da nije bas takva diktatura, da mi ne upravljamo policijom. Dogovorite se šta više pričate - rekao je Vučić.

Odbacuje i navode da u SNS postoje "klanovi", njegov i ministra policije.

- Jeste, evo možda će Nebojša mene da smeni, ja ne bih imao snagu njega da smenim unutar partije.Što se ponašate kao deca, što se pravite da ste toliko glupi, ne mogu da razumem - rekao je Vučić.

Dodao je razlog za to leži u tome što opozicija ne zna šta da radi, u očaju i strahu od izbornog rezultate, pa je onda morala da progašava bojkot, jer će im narod na izborima reći ko postoji, a ko ne postoji na političkoj sceni.

Na optužbe da on stoji iza "raspada" DS, Vučić je ironično prokomentarisao da se on u pauzi između susreta sa brojnim zvaničnima samo bavio DS-om.

- Ali, da jesam tačno bih ovako uradio. Navijao bih za Đilasa iz sve snage, da ih pobedi, da ih rasturi, skloni. Zato ja kažem, Đilas je moja desna ruka, sve što mi treba da se obavi, on obavi. Hvala mu na tome - rekao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.