VUČIĆ UVEK MOŽE DA ZATRAŽI MOJU OSTAVKU I IMAĆE JE! Stefanović UPUTIO otvoreno pismo Srbiji i objasnio je sve
Nebojša Stefanović i Aleksandar Vučić, Foto: Dado Đilas

NE BEŽI OD ODGOVORNOSTI

VUČIĆ UVEK MOŽE DA ZATRAŽI MOJU OSTAVKU I IMAĆE JE! Stefanović UPUTIO otvoreno pismo Srbiji i objasnio je sve

Sve je objasnio...

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je više puta rekao predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je potrebno samo da zatraži njegovu ostavku i da bi je imao u najkraćem roku, baš kao što može i da ga smeni.

U pisanoj izjavi Stefanović je naveo da predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i lider Dveri Boško Obradović više nisu u stanju da se opredele da li je on "najbliži saradnik Vučića ili vodi rat protiv njega". On je optužio Obradovića da je deo "kriminalne organizacije Dragana Đilasa".

"Osim što je patološki lažov, kojem možete da vidite da laže čim otvori usta, Boško Obradović je i deo kriminalne organizacije Dragana Ðilasa koja je odgovorna za višemilionske pljačke RTS-a, Telekoma Srbije i mnogih drugih preduzeća u periodu od 2004. do 2012. godine", naveo je Stefanović u saopštenju.

Da li će tužioci i sudije u istragama uspeti da dođu do ključnih nosilaca korupcije iz tog vremena ili će odgovarati samo njihovi direktori i izvođači nečasnih radova poput Ðilasovog kuma Aleksandra Stamenkovića, bivšeg direktora „Gradske čistoće“, koji je kroz nameštene tendere za podzemne kontejnere opljačkao Beograđane, zaista ne znam, kaže Nebojša Stefanović, ali, dodaje, građani Srbije znaju ko je tada bio na čelu zemlje i ko je predvodio pljačku.

"Poseban nonsens predstavlja činjenica da u moru laži Boško Obradović i njegov mentor Dragan Ðilas više nisu u stanju ni da se opredele da li sam najbliži saradnik Aleksandra Vučića ili vodim rat protiv njega", navodi Stefanović i podseća da je više puta rekao da je Vučiću potrebno samo da zatraži njegovu ostavku i da bi je imao u najkraćem roku, baš kao što može i da ga smeni.

Podseća i da je mnogo puta ponovio i da je ponosan što je deo tima koji je umnogome popravio katastrofalno stanje koje su građanima ostavili Ðilas, Jeremić, Obradović i njima slični.

"Sada mi je i potpuno jasno da oni Srbiju vide samo očima koje su gladne plena, sukoba oko fotelja, željne klanova, jer to je jedini način na koji oni doživljavaju bavljenje politikom i jedina budućnost kakvu bi namenili Srbiji", zaključio je Stefanović.

Obradović je ranije rekao da se Stefanović "osamostalio" i formirao svoj kriminalni klan koji je "u ratu sa klanom Andreja Vučića, brata predsednika Aleksandra Vučića" i da se sa bratom i ocem bavi trgovinom uticajem, a da sa grupom ljudi to sprovodi uglavnom u oblasti trgovine oružjem i zidanjem luksuznih hotela.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.