ČLANOVI I PRISTALICE SNS DANAS PROTESTVOVALI U NIŠU:  Ustali zbog naslovnice nedeljnika NIN
Protest, Foto: Printscreen/jutjub

protest

ČLANOVI I PRISTALICE SNS DANAS PROTESTVOVALI U NIŠU: Ustali zbog naslovnice nedeljnika NIN

Poziv za protest upućen je putem fejsbuk grupe "Stop krvavom scenariju"

Objavljeno:

Veliki broj članova i simpatizera SNS okupio se danas kod pozorišta u Nišu u znak protesta protiv naslovnice nedeljnika NIN i Koraksove karikature na naslovnoj strani lista Danas na kojoj je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prikazan kao snajperska meta.

Učesnici protesta nosili su parole sa metama i znakom "stop". Kolona se potom uputila ka gradskoj skupštini. Na transparentima između ostalog je pisalo "Djilase ne ubijaj Srbiju!" i "Stop krvavom scenariju!".

Poziv za protest upućen je putem fejsbuk grupe "Stop krvavom scenariju", a u pozivu su se našla i pitanja "da li je medijska sloboda zveckanjem oružja" i "da li je sloboda mišljenja pozivati na nečije ubistvo".

Članovi i simpatizeri SNS koji su pozvali na protest u objavi su naveli: "dok mi radimo i gradimo Srbiju i borimo se za bolju budućnost, drugi bi da nam ruše to što stvaramo".

"Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je običan čovek, jedan od nas. Radi i gradi, kao i svaki drugi, normalan građanin Srbije. Nekima to smeta. Neki bi da snajperom zaustave Srbiju, zaustave budućnost, zaustave tebe. Upamti! Snajper nije okrenut samo u predsednika Srbije, okrenut je i ka tebi", navedno je u pozivu na fejsbuk grupi "Stop krvavom scenariju".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.