RASPUSTILI IH JER IM NISU SIMPATIČNI: Omladina DS besna, postavili JASAN USLOV vrhu stranke
Demokratka stranka, Foto: Dragana Udovičić

rascep

RASPUSTILI IH JER IM NISU SIMPATIČNI: Omladina DS besna, postavili JASAN USLOV vrhu stranke

Upitan da li im se do sada obratio neko iz Izvršnog odbora stranke

Objavljeno: 21:40h

Omladina Demokratske stranke (DS), zauzimanjem večeras centrale te stranke u Beogradu, izražava nezadovoljstvo odlukom Predsedništva DS da raspusti izabran podmladak i ostaće ovde dok se ne poništi nestatutarna odluka, izjavio je član Demokratske omladine Nemanja Ivanović.

Ivanović je rekao Tanjugu da će mladi ostati u centrali stranke dok se, navodi, ne poništi nestatutarna odluka o raspuštanju omladine DS. "Mi smo došli u centralu, koja je isto naša, kako bismo dobili odgovore. Izvršni odbor je doneo odluku na sednici da raspusti demokratsku omladinu i to bez ikakvog prava i bez obrazloženja zašto su nas raspustili. Ta odluka nas je šokirala i ovo je naš odgovor na to", rekao je Ivanović.

Upitan da li im se do sada obratio neko iz Izvršnog odbora stranke, Ivanović je kazao da im se obratio predsednik tog odbora Dušan Kostadinović u prolazu sa, kako kaže, ironičnim komentarom: "Raspustio sam vas, jer mi niste simpatični".

U centralu DS pristiže sve više mladih kako bi, kako navode, istrajali u nameri da se poništi ta, kako kažu, nestatutarna odluka predsedništva stranke. Među njima su, kako se moglo čuti na licu mesta, mladi iz DS ne samo iz Beograda, već i iz drugih gradova.

Predsedništvo Demokratske stranke (DS) raspustilo je danas na sednici izabrani podmladak stranke zbog "neposlušnosti", kao i više opštinskih odbora stranke u Beogradu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.