DVERI BLOKIRALE RTS NA DVA SATA: Boško traži da ga uključe u program
Boško Obradović, Foto: Aleksandar Stojanović

zahtevaju svoja prava

DVERI BLOKIRALE RTS NA DVA SATA: Boško traži da ga uključe u program

Taj pokret traži hitan sastanak sa glavnim i odgovornim urednikom informativnog programa RTS Nebojšom Lj. Stefanovićem

Objavljeno:

Pokret Dveri saopštilo je večeras da su članovi tog pokreta blokariali "sva tri ulaza" u zgradu Radio-televizije Srbije (RTS) u Takovskoj ulici u Beogradu na dva sata povodom godišnjice protesta "Stop krvavim košuljama".

Taj pokret traži hitan sastanak sa glavnim i odgovornim urednikom informativnog programa RTS Nebojšom Lj. Stefanovićem ili dežurnim urednikom kako bi im predočio zahteve.

"Zahevi su da večeras u Dnevniku 2 RTS-a gostuju (zamenik predsednika Stranke slobode i pravde) Borko Stefanović, jedan od lidera opozicije koji je brutalno pretučen u Kruševcu pre godinu dana, kao i organizatori protesta 'Jedan do pet miliona' koji niti jednom nisu gostovali u brojnim informativnim emisijama RTS za ovih godinu dana", navodi se u saopštenju Dveri.

Takodje, Dveri traže da se nakon Dnevnika večeras ili narednih dana obezbedi posebna emisija u kojoj bi učestvovao predsednik tog pokreta Boško Obradović i drugi poslanici iz opozicije "koji su u prethodnim nedeljama javno govorili na temu kriminalnih i koruptivnih afera u vrhu vlasti, što je RTS prećutao"

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.