NA PIJACI NAPADNUT VLADIMIR ĐUKANOVIĆ DOK JE BIO SA ŽENOM I DECOM: Svašta su mu dovikivali i vređali ga!
Vladimir Đukanović, Foto: Printscreen/Instagram

detalji događaja

NA PIJACI NAPADNUT VLADIMIR ĐUKANOVIĆ DOK JE BIO SA ŽENOM I DECOM: Svašta su mu dovikivali i vređali ga!

Đukanović je svoju ispovest postavio i na društvene mreže kako bi upozorio kolege iz SNS-a

Objavljeno: 15:52h

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović doživeo je jako neprijatnu situaciju dok je jutros išao na pijacu sa svojom decom.

Đukanović je sa svoje troje maloletne dece od pet, četiri i dve godine prolazio Banjičkim platoom, da bi ničim izazvano bio napadnut.

- Ovo je nečuveno. Situacija je postala nepodnošljiva. Jasan pokazatelj da nemaju skrupula. Bio sam šokiran - počinje razgovor za Alo.rs narodni poslanik koji je i dalje bio vidno potresen ponašanjem opozicije.

Đukanović je ispričao šta se tačno jutros dogodilo:

- Išli smo Banjičkim platoom kad je ispred nas iskočio čovek iz Boškovog i Đilasovog saveza, napao nas je i insistirao da mi da letak. Ponavljao mi je: "Zašto ne uzmete?". Rekao sam: "Hvala" i na kraju sam morao da uzmem. Dobacivali su i i vređali me. Bio sam šokiran toliko da sam u jednom momentu morao i sam da odreagujem. Dobacivali su tako strašne bljuvotine, a meni su sve to slušala deca! - rekao je Đukanović za naš portal i ispričao da mu je najteže palo kad ga je sin pitao: "Tata, zašto me psuju?".

Đukanović je svoju ispovest postavio i na društvene mreže kako bi upozorio kolege iz SNS-a i zamolio ljude da ostanu mirni i ne nasedaju na provokacije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.