MILOVAN BRKIĆ NE NAPADA SPS, NEKE U SNS I NEKE MINISTRE JER SU MU PLATILI REKET: Vučić objavio frapantne podatke
Aleksandar Vučić i Milovan Brkić, Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen/Youtube

predsednik otkriva

MILOVAN BRKIĆ NE NAPADA SPS, NEKE U SNS I NEKE MINISTRE JER SU MU PLATILI REKET: Vučić objavio frapantne podatke

On je rekao i da opozicija prepisuje politiku procitanu u njegovom Tabloidu

Objavljeno: 10:50h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na Pinku upitan je o naslovnoj strani NIN-a, na kojoj je u njega uperen mitraljez.

On je rekao kako je ta, ali i politika opozicije, politika prepisana iz Tabloida Milovana Brkića, te kako je on reketaš koji ne napada samo one koji mu daju novac.

- Tepić ili Dragan Đilas koji su izgovorili, kao i svi oni zajedno, Obradović, sve su pročitali u Tabloidu Milovana Brkića. Za ljude koji ne znaju, ljudi širom Srbije ne znaju ko je on, reč je o čoveku koji predstavlja prototip najgoreg svetskog probisveta, u najgorem smislu te reči. Jednog ostrašćenog reketaša, koji kaže napašću te, ako mi ne doneseš pare i onda primetićete nikog neće da napadne iz SPS, jer mu nose pare. Mnoge iz vrha SNS-a takođe neće da napadne, jer mu nose pare. Nikada neće da napadne pojedine ministre, a drugima će da skida glavu svaki put. Po tome ćete da vidite da su ovi platili reket, a ovi nisu platili reket - rekao je Aleksandar Vučić.

Podsetimo, nedeljnik "Nin" uklonio je spornu fotografiju puške uperene u predsednika Srbije, Aleksandra Vučića sa naslovne strane posle burne reakcije javnosti.

Predsednik Srbije juče je, na konferenciji za medije povodom otvaranja kineske fabrike Yanfeng Automotive Interiors prokomentarisao ovu naslovnu stranu.

- Osećam se vrlo dobro. To je samo prepisano iz tabloida Milovana Brkića, kao i svi tekstovi, kao i cela naša opozicija. Kada bih rekao o kakvom je probisvetu reči i o kakvom reketašu. Ja sam na meti reketaša samo zato što neću da plaćam reket mafijašima. Nema tu velike filozofije. Ono što je nekad bila talog politika, neki bi i danas da je iznesu i naprave od nje svoju zvaničnu politiku. Samo vi te snajpere upirite u mene, ne u druge ljude. Boriću se za vaše pravo da slobodno mislite, da to radite. Na narodu je da vidi da li je to politika budućnosti ili ne. Dok vi upirete snajpere u mene, ja ću da tražim druge tačke da u njih upirem prstom da gradimo nove fabrike, nove autoputeve.Taj snajper je dobar snajper, proizvodi se u Srbiji, pogađa na 100 metara. Dobar su snajper izabrali pogađa svaku metu. Mogli su još malo bolje da kropuju tu sliku, da bolje naciljaju - rekao je predsednik Srbije.

Dodao je kako su iz NIN-a reklamirali odličan snajper, koji na kilometar pogađa bez greške, te kako je ta naslovna stvar dokaz da živimo u diktaturi. S tim u vezi osvrnuo se i na slučaj Ranko Panić, koji je stradao "jer su se njima (opoziciji) tresle fotelje.".

Izdavači su fotografiju ocenili kao neprimeren pa je na Fejsbuku objavljena nova naslovnica bez fotografije. - Na naslovnoj strani nema fotografije, jer je ona koja je već objavljena na društvenim mrežama, prema mišljenju izdavača „Ringier Axel Springer“ Srbija bila neprimerena, pogotovo u zemlji u kojoj je ubijen premijer. Iako je naslovna strana promenjena, sadržaj članka Afera oružje: Ko ruši Krušik ostaje, naravno, nepromenjen - piše u saopštenju objavljenom na Fejsbuku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.