OVO JE PRAVA ISTINA O POKRETU KRST na čijem čelu je NOVI VLASNIK MEGATRENDA!
Predsednik KRST-a, Foto: Konzervativno reformistička stranka

ZOVITE ME ĐORĐEVIĆ, DEJAN ĐORĐEVIĆ

OVO JE PRAVA ISTINA O POKRETU KRST na čijem čelu je NOVI VLASNIK MEGATRENDA!

O ovom čoveku koji je rođen 1971. godine u Leskovcu na internetu ima malo podataka

Objavljeno: 14:32h

Dr Dejan Đorđević, Leskovčanin star 48 godina, došao je juče u žižu interesovanja javnosti, pošto je saopšteno da je privatni univerzitet "Megatrend" u Beogradu prodat za 56,1 milion evra nemačkom konzorcijumu fondova, na čijem čelu je upravo on.

O Đorđeviću se zna da je doktor medicine, diplomirani pravnik, ali i predsednik Konzervativne reformističke stranke (KRST) i predsednik Borda direktora kompanije „Efas Europe“.

Poznato je da je Pravni fakultet završio u Beogradu, a Medicinski fakultet u Prištini.

Đorđević je na čelu Konzervativne reformističke stranke od 20. aprila 2018. godine.

Kao moto KRST uzeta je upravo rečenica Dejana Đorđevića, koji je rekao:

"Krst je simbol Hrišćanstva, simbol zaštite i duhovnosti. KRST jeste i biće simbol političkog prosvećenja i društvenog blagostanja. To je naš pravac i naš cilj!"

foto: KRST

Program KRST je sledeći: prosečna plata 844 evra u prvih 12 meseci od dolaska na vlast, reforma zdravstva u prvih 14 meseci (zdravstvena zaštita za sve), reforma sudstva u prvih 16 meseci (iskorenjavanje korupcije u sudstvu), ekonomski revolucionarni progres u prva 22 meseca (BIO pro+ 122.000 familijarnih firmi), prosečna plata 1.035 evra u prva 24 meseca vlasti…

U predsedništvu stranke su dr Zoran Kaličanin, dr Milica Kaličanin i dr Milorad Đokić.

foto: KRST

Vlasnik Megatrenda Mića Jovanović potvrdio je juče da je sto posto kapittala Megatrenda preneo na nemački konzorcijum fondova koji predstavlja Đorđević, koji se obavezao da u narednih pet godina uloži 150 miliona evra.

„Univerzitet je prodat za 56,1 miliona evra i obaveza kupca je da uloži 150 miliona evra. Suštinski se ništa nije promenilo, osim vlasničke strukture. Preneto je 100 odsto kapitala nemačkom konzorcijumu, na čijem je čelu fondova Dejan Đorđević“, rekao je Jovanović.

Inače, potpredsednik Konzervativno-reformističke stranke Nenad Janković tvrdio je u januaru ove godine da su nepoznate osobe ispalile više hitaca u njegov automobil. MUP je posle toga saopštio da su apsolutno netačni navodi Konzervativne-reformističke stranke da je pucano na šoferšajbnu vozila potpredsednika te stranke.

Janković je tom prilikom rekao da je to bio "već drugi napad na funkcionere te partije u poslednjih 30 dana":

- Pre manje od mesec dana je pokušan atentat na predsednika stranke doktora Dejana Đorđevića, u blizini Dedinja, napadnut je njegov džip, koji je bukvalno uništen, tako da nekako slučajnosti za manje od mesec dana, znači napad na predsednika stranke i potpredsednika, znači nisu to ipak slučajne stvari. Neko stoji iza toga, nadam se da će MUP da otkrije ko stoji iza toga i kome mi zapravo smetamo - rekao je tada je potpredsednik KRST-a Nenad Janković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.