MIHAJLOVIĆ RADI ZA ĐILASOVE INTERESE, A NE ZA SNS! Đuka se ne smiruje! OPET JE ODGOVORIO ZORANI
Poslanik SNS Vladimir Đukanović I Zorana Mihajlović, Foto: Marina Lopičić, Filip Plavčić

ne mogu da prestanu

MIHAJLOVIĆ RADI ZA ĐILASOVE INTERESE, A NE ZA SNS! Đuka se ne smiruje! OPET JE ODGOVORIO ZORANI

On smatra i da Mihajlović nije mesto u SNS i da je treba isključiti

Objavljeno:

Poslanik SNS Vladimir Đukanović rekao je da neće glasati za buduću vladu ukoliko u njoj ostane ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović tvrdeći da ona radi na štetu stranke i u interesu Saveza za Srbiju.

Đukanović je za "Srpski telegraf" ponovio kritike povodom njenih izjava u vezi sa doktoratom Siniše Malog.

On je rekao da Mihajlović "po zadatku ima za cilj da uruši kredibilitet Siniše Malog", jer daje političke izjave da je odluka o doktoratu "njegova privatna stvar i odnos njega i Univerziteta".

"Učestvuješ na konferenciji na kojoj je bukvalno dželat Siniše Malog, mislim na rektorku Popović, daješ kredibiltet svemu tome i kažeš da to nije politčka odluka. Zašto? Zato što imaš neki licni poriv, jer si dobila zadatak da uradiš to prema njemu da ga još više obrukaš. To je odsustvo lojanosti i kolegijalnosti prema kolegi s kojim sediš u Vladi, to je nešto zastrašujuće", rekao je Djukanović.

On smatra i da Mihajlović nije mesto u SNS i da je treba isključiti.

"Ako joj je vazno da te interese zastupa onda neka ode kod Dragana Đilasa, jer joj je očigledno tamo mesto", kaže Đukanović.

On ocenjuje i da Mihajlović "upadljivo ćuti" kada u medijima nastupe bezočni napadi na predsednika Vučića, kao i da nju nikada ne napadaju mediji koji se obrušavaju na Vučića.

Đukanović osporava i rezultate ministarstva koje vodi Mihajlović ocenjujući da ona sebi samo pravi reklamu, a da su putevi i koridori izgrađeni zahvaljujući Vučićevom autoritetu.

Đukanović je i jutros, na tv Pink kritikovao Mihajlović navodeći da u SNS pravi skandal i da "po zadatku ima cilj da uruši kredibilitet Siniše Malog".

On je rekao i da ni u kom slucaju neće podržati dalji rad ministarke Mihajlović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.