NASLOVNA STRANA NIN-A JE SKANDALOZNA, STVARA SE ATMOSFERA LINČA. Stefanović o fotografiji predsednika i snajpera!
Stefanović prokomentarisao naslovnu stranu NIN-a, Foto: Filip Plavčić, Ana Paunković

oštra kritika

NASLOVNA STRANA NIN-A JE SKANDALOZNA, STVARA SE ATMOSFERA LINČA. Stefanović o fotografiji predsednika i snajpera!

Dodao je da se nada da niko više neće činiti slične stvari jer svi moraju da shvate da tako nešto nije normalno i ne treba da se dešava u srpskom društvu

Objavljeno:

Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je danas da je naslovna strana NIN-a, sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ispred pušcane cevi, skandalozna i da ne predstavlja novinarstvo.

- Zabrinjava što ljudi pokušavaju da na takav način organizuju atmosferu linča predsednika Aleksandra Vučića i prizivanje nekog zla - rekao je Stefanović novinarima u Smederevu.

Navodeći da je slične stvari već postalo degutantno i komentarisati, Stefanović je rekao da je ozbiljna stvar da u zemlji u kojoj je ubijen premijer jedna novina objavi sliku snajpera uperenog u predsednika.

- Slika je namerno odsečena tako da se vidi puška, snajper i predsednik. Jasno je da je neko hteo da stvori takvu vrstu konotacije - rekao je Stefanović i dodao da je to skandalozno.

Rekao je da se nada da niko više neće činiti slične stvari jer svi moraju da shvate da tako nešto nije normalno i ne treba da se dešava u srpskom društvu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.