O NAGRADI 11. JANUAR GOVORILO SE U SKUPŠTINI GRADA NIŠA: Komisija zasedala, pa uputila javni poziv
Skupština grada Niša, Foto: Printscreen/Google streetview

najveće priznanje

O NAGRADI 11. JANUAR GOVORILO SE U SKUPŠTINI GRADA NIŠA: Komisija zasedala, pa uputila javni poziv

Nagrada „11. JANUAR“, kao najviše priznanje Grada ustanovljeno 1995. godine

Objavljeno: 26.11.2019. 16:02h

U Skupštini grada Niša danas je održana sednica Komisije za nagrade Grada Niša, na kojoj je usvojen tekst Javnog poziva za dostavljanje predloga za dodelu najvišeg javnog priznanja Grada Niša Nagrade „11. JANUAR“ i Plan aktivnosti u vezi sa donošenjem odluke o Nagradi.

Javni poziv za dostavljanje predloga biće otvoren od 2.12.2019. godine do 16.12.2019. godine, a biće objavljen u „Narodnim novinama“ i na zvaničnoj veb-stranici Grada Niša. Komisija za nagrade Grada Niša, koju osim predsednika Skupštine grada i gradonačelnika, čine i predstavnici Univerziteta, Vojske Srbije i Eparhije niške, u poslednjoj nedelji decembra treba da donese odluku o dobitnicima za 2019. godinu.

Predlog može podneti svaki građanin ili pravno lice, u pisanoj formi sa obrazloženjem dostignuća koje se predlaže, i to na adresu Skupštine Grada Niša, ul. Nikole Pašića 24 ili na mejl adresu: komisije.sg@gu.ni.rs.

Nagrada „11. JANUAR“, kao najviše priznanje Grada ustanovljeno 1995. godine, dodeljuje se za izuzetna dostignuća koja afirmišu Grad u privrednim, društvenim i drugim oblastima. Nagrada se sastoji od diplome, statuete „Oslobodiocima Grada Niša“ i novčanog iznosa i može se dodeliti pojedincu ili pravnom licu iz Niša, pojedinačno ili zajednički, bez obzira na vreme i oblast dostignuća.

Predsednik Skupštine grada mr Rade Rajković, kao predsednik Komisije za nagrade Grada Niša, uputio je poziv sugrađanima, udruženjima i institucijama Grada da blagovremeno dostave svoje predloge Komisiji za nagrade Grada Niša.

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji se finansira iz budžeta Grada Niša.

Bonus video:

(Espreso.rs/Grad Niš)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media