KURSADŽIJO! OLOŠU! KLEOPATRO! Jeremić i Brnabić zakuvali na Tviteru, pale teške reči! Uvrede pljušte na sve strane
Vuk Jeremić i Ana Brnabić "zakuvali" na Tviteru, Foto: Beta/Miloš Miškov/Beta/Slobodan Miljević

fajt

KURSADŽIJO! OLOŠU! KLEOPATRO! Jeremić i Brnabić zakuvali na Tviteru, pale teške reči! Uvrede pljušte na sve strane

Lider Narodne stranke burno reagovao na izjavu premijerke

Objavljeno:

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je za medije da ministar finansija Siniša Mali ostaje u Vladi, bez obzira na odluku etičkog odbora Univerziteta u Beogradu. Ovu njenu izjavu Vuk Jeremić iskoristio je kao povod za uvrede na društvenim mrežama.

Podsetimo, Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu predložio je Senatu Univerziteta da postupi po pravilniku o poništavanju doktorata u slučaju ministra Siniše Malog jer je utvrdio postojanje neakademskog ponašanja u njegovom radu.

Premijerka Brnabić rekla je da se, kada je u pitanju ova odluka, po njoj radi o političkoj odluci.

- Neću donositi odluku pod pritiskom, kao što nikada nisam. Moram da razmislim sama za sebe, kao predsednica Vlade Republike Srbije, kako da reagujem poštujući beogradski univerzitet, na bezu sumnje političku odluku. Dakle, neko je tri nedelje pre te odluke znao kakva će biti ta odluka i govorio u javnosti u tome, bez da je sačekao odluku i stručne komisije, bez da je video žalbe, bez da je dozvolio prostor da se te žalbe usvoje. Recite mi kako to nije politička odluka? - izjavila je Ana Brnabić.

Vuk Jeremić, lider Narodne stranke, burno je reagovao na ovu premijerkinu izjavu. Na svom zvaničnom Tviter nalogu uputio joj je uvrede, ali i izneo neka svoja predviđanja.

- Za ovom huljom će jednog dana biti raspisana crvena poternica Interpola. To će se dogoditi na detaljno obrazložen zahtev Specijalnog tužioca za visoku korupciju, uspostavljenog nakon pada režima. Neće je spasti strano državljanstvo, niti razni lobiji - napisao je on.

Ana Brnabić nije mu ostala dužan. Uzvratila mu je na istoj ovoj društvenoj mreži, nazivajući ga "političkom Kleopatrom", pa se osvrnula i na njegovo "predviđanje" vezano za najavljivanje "referenduma o Kosovu 4.11.2018. godine i pad vlasti."

- Novo predstakazanje naše političke Kleopatre! Ovaj put je videla da ću ja u budućnosti imati strano državljanstvo, a da će njen alter ego Vuk Jeremić biti tužilac, sudija i šef Interpola. Neke od ranijih vizija: referendum o Kosovu 4.11.2018. i pad vlasti do Uskrsa. Cirkus... - napisala je ona.

Jeremića je ovo očigledno razbesneo, jer je ponovo uzvratio, i to ne birajući reči.

- Ovaj kursadžija je jedini manje obrazovani član Vlade od diplomca iz Sava Centra Nebojše Stefanovića. Jedini razlog postavljanja na funkciju koju obavlja, pored seksualne orijentacije, bilo je apsolutno odsustvo obraza i morala. Aleksandar Vučić je tražio ološa spremnog na sve. Našao ga je - napisao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.