VUČIĆ SKROZ OTVORENO OTKRIO ŠTA MU JE REKLA BELGIJSKA PREMIJERKA: Detalji sastanka u Parizu
Aleksandar Vučić, Foto: Ap

PREDSEDNIK SRBIJE

VUČIĆ SKROZ OTVORENO OTKRIO ŠTA MU JE REKLA BELGIJSKA PREMIJERKA: Detalji sastanka u Parizu

Prepoznati smo od velikih lidera ne samo u Evropi, nego i u svetu, kao zemlja i njen predsednik koji samostalno donosi odluke vezane za Srbiju

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je veoma ponosan što je Srbija politički nezavisna i vojno neutralna i da smo po tome poznati u Evropi.

- Da, mi smo na putu ka EU, ali želimo da budemo vojno neutralni i da sami čuvamo svoje nebo i zemlju. Samim tim, svi poštuju našu zemlju, kao što mi poštujemo njih - istakao je predsednik.

Prepoznati smo od velikih lidera ne samo u Evropi, nego i u svetu, kao zemlja i njen predsednik koji samostalno donosi odluke vezane za Srbiju.

- Belgijska premijerka i ja smo sat vremena govorili u Parizu na tu temu. Ona je rekla 'vi ste poznati po tome u Evropi i niko za vas ne kaže da ste ruski ili američki čovek, već veoma nezavisni, što je ponekad odlično, a ponekad ne mora da bude najbolje'...Ssto je sve veoma tačno - rekao je Vučić.

On kaže da na njega i na članove Vlade niko nema uticaj i da niko "ne može da uzme telefon i nazove mene ili Anu Brnabić da traži da se izvinim".

"Mi možemo samo da slušamo naš narod, i nikada nećemo služiti drugom narodu. I tako se i ponašamo" kazao je predsednilk.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.