VUČIĆ PROGOVORIO O MALOM: Cela hajka protiv Siniše i Nebojše je jer su rekli koliko je Đilas ukrao!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Happytv

o svemu!

VUČIĆ PROGOVORIO O MALOM: Cela hajka protiv Siniše i Nebojše je jer su rekli koliko je Đilas ukrao!


Naveo je da su se u prošlosti slične optužbe za plagijat stavljale na račun srpskog književnika

Objavljeno:

Na konstataciju da je Siniša Mali bio hvaljeni deo ekipe pokojnog premijera Đinđića, te da je sada postao omražen, kao deo tima Aleksandra Vučića, predsednik je rekao da ocenjuje da je reč o perspektivnom pojedincu. Naveo je da su se u prošlosti slične optužbe za plagijat stavljale na račun srpskog književnika Danila Kiša.

- Za Dražu Markovića i komunističke progone nije niko čuo - rekao je predsednik ističući da su iz Kiša ostala samo velika dela.

Pitanje plagijata komentarisao je navodeći da je srećan zbog toga što je Srbija zemlja u kojoj je moguće doneti odluku o poništavanju doktorata, ocenjujuću da je to pokazatelj da je reč o slobodnoj zemlji.

- Cela kampanja protiv Nebojše i Siniše je zato što su smeli da se drznu da kažu koliko je novca Đilas ukrao - kazao je predsednik

- Pitanje akademske čestitosti je bitno. Ja znam koliko je meni bilo bitno da dobijem desetku kod Vesne Rakić Vodinelić, koja je moj politički oponent, ali jako mi je bitno da sam uspeo - navodio je primer iz svojih studentskih dana ističući da je polagao ispite i kod Miroljuba Labusa.

- A da li se neko zapitao kako je uradio diplomski Boško Obradović koji je položio pred članom svoje političke stranke? - pitao je predsednik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.