TUČA U STUDIJU PINKA? ŠEŠELJ JE USTAO I URLAO NA MIŠU VACIĆA! Srpski desničari OPASNO ZARATILI pred kamerama
Vojislav Šešelj i Miša Vacić, Foto: Prentscren

NASTAO JE HAOS!

TUČA U STUDIJU PINKA? ŠEŠELJ JE USTAO I URLAO NA MIŠU VACIĆA! Srpski desničari OPASNO ZARATILI pred kamerama

Ovo je zaista bilo žestoko....

Objavljeno: 09:40h

Gostujući u emisiji „Pravac“, koju vodi Duško Vukajlović, lider SRS-a Vojislav Šešelj, visoka funkcionerka Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski i predsednik Srpske desnice Miša Vacić napravili su pravi haos, a sve u želji da dokažu da su isključivo oni istinski zastupnici srpskih nacionalnih interesa.

Šešelj je podsetio da se Vacić tri puta učlanjivao u SRS, a da mu sada na podmukao način i uz pomoć vladajuće strukture otima ljude na lokalu, da mu je odavno mesto u zatvoru, prekidao Vacića dok govori, naglašavajući da je stariji i obrazovaniji od njega, što mu i daje za pravo da mu upada u reč kad poželi, ali mu je i poručio da „opere noge“. Vacić je za njega tvrdio da je neinformisan i da mu je „Laufer zakazao“. Miša je pitao Milicu odakle joj novac za letovanje, s obzirom na to da je „ove godine bila na tri različita mora“ dok je on bio „samo četiri dana na Zlatiboru“.

- Išla je u Italiju, na Bled - nabrajao je Vacić pokazujući i Miličine fotografije s letovanja.

- ’Oćete malo vode da popijete, gospodine Vaciću? Nemojte se kompromitovati još više, zadržite minimum dostojanstva - nutkala je Milica vodom Vacića, dok je Šešelj dobacivao:

- Možda bi radije rakiju.

Pogledajte kako je to bilo:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.