REKAO SAM SINIŠI DA POCEPA SVOJ DOKTORAT, ŽAO MI GA JE! Vučić rekao šta misli o ODLUCI Univerziteta u Beogradu
Aleksandar Vučić, Foto: Filip Plavčić

reagovao

REKAO SAM SINIŠI DA POCEPA SVOJ DOKTORAT, ŽAO MI GA JE! Vučić rekao šta misli o ODLUCI Univerziteta u Beogradu

Vučić je rekao da misli da Mali "odlično radi svoj posao" i "to je ono što ga zanima", navodeći da javne finansije Srbije "nikad u savremenoj istoriji" nisu bile bolje uređene

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je odluka o doktoratu ministra Siniše Malog doneta pod "političko-fizičkiim" pritiskom, ali da se on "ne klanja politikatskim odlukama" i da mu je najvažnije što Mali "odlično radi svoj posao".

- Pa videli ste kao je onaj student od 31 godine rekao da odluke ne bi bilo da oni nisu upali u Rekotarat (Beogradskog univerziteta), samo ih treba pažljivo slušati - rekao je Vučić u Novom Sadu, posle učešća na Regionalnom forumu mladih lidera.

- Mali mora da plati i političku cenu, a videćemo šta i kako u budućnosti i zbog toga što nije umeo dobro da proceni, a i zbog toga što - pravo da vam kažem: kada ste mogli pre tri meseca da pokažete celoj Srbiji da vas baš briga i da pocepate taj doktorat, tada to niste uradili. Sada da ga cepate besmisleno je i nikakvog smisla nema - rekao je Vučić.

Vučić je rekao da misli da Mali "odlično radi svoj posao" i "to je ono što ga zanima", navodeći da javne finansije Srbije "nikad u savremenoj istoriji" nisu bile bolje uređene.

Po njegovim rečima, "ovakvim l lažnim aferama" opozicija samo ruši svoj rejting koji je sada ispod šest odsto.

- Žao mi je Siniše. Vidim da ga je to mnogo pogodilo, šta ću mu ja! Ja sam mu odavno savetovao da to pocepa i da pred svima ponovo polaže i da napiše novi rad, da pozove sve ljude da čuju. 'Ne, ne ja sam se borio, mnogo sam truda uložio'. I evo ti sad! - prepričao je Vučić šta je govorio ministru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.