Ovo je jedini čovek koji je do nogu potukao Vučića!

trijumf

Ovo je jedini čovek koji je do nogu potukao Vučića!

Prema preliminarnim rezultatima, pobedio je sa osvojenih 35 odsto glasova, a ekskluzivno za Espreso, rekao je šta misli o tako ubedljivom trijumfu
Objavljeno: 23:29h

Retke su opštine i gradovi u Srbiji u kojima SNS nije odneo pobedu na izborima. Lažna lista Sarmu probao nisi osvojila 2. mesto u jednom srpskom gradu! (VIDEO) (FOTO) Postoje, međutim, izuzeci koji su uspeli da pariraju naprednjacima, pa čak i jedna lista koja je "oduvala" Vučićevu koaliciju. Na lokalnim izborima u opštini Novi Beograd, koja je i najveća opština u Srbiji, ubedljivu pobedu odneo je Aleksandar Šapić.

News1/Dado Đilas
Prema preliminarnim rezultatima, Šapić je trijumfovao sa osvojenih 35 odsto. Iza njega je SNS koji ima 28 odsto. Lista Dosta je bilo osvojila je 8 odsto, a DS i SRS po 5 odsto. U izjavi za Espreso, Šapić je rekao da ne može da kaže da je ovo očekivao, ali da mu je drago što su ljudi odbrali nekog ko želi da radi i daje rezultate, a ne da se bavi praznim obećanjima. - Drago mi je što su Novobeograđani dali prednost radu, disciplini i konkretnim rezultatima. Do sada sam radio onako kako sam mislio da je najbolje i tako ću nastaviti i dalje. Uvek sam se trudio da radim ja lično i doprinosim boljem na Novom Beogradu, a ne da se sakrivam iza stranačkih lidera i velikih partijskih organizacija - rekao je Šapić.
Marina Lopicic
Naprednjaci odneli pobedu u 13 beogradskih opština. Borba za Vračar još traje! (FOTO) Na pitanje šta misli o tome što su neki pokušali da ga napadnu i ocrne pred same izbore, rekao je da nikada nije hteo da se ponaša kao mnogi, pa ni sada. - U kampanji sam uvek bio dostojanstven. Nikada nisam rekao ijednu tešku ili uvredljivu reč na račun bilo koga, iako je protiv mene poslednjih dana bilo dosta napada. Slali su pisma građanima Novog Beograda i potpisivali me, što samo govori kakvom kampanjom su se oni bavili - kazao je Šapić za Espreso.

rezultate ne smatra pobedom već obavezom da nastavi dalje sa radom
dobrobit Novog Beograda i njegovih građana, uvek je bila njegova realnost!
Printscreen/Facebook/Vladimir Jovanovic

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.