ISPLIVALA ISTINA! Na ruskom snimku je SRPSKI POTPUKOVNIK, A SNIMAKA IMA JOŠ!
Kako se nezvanično saznaje, na tim snimcima Z. K. nije jedini, nego je snimljeno više osoba, Foto: Printscreen Youtube

afera

ISPLIVALA ISTINA! Na ruskom snimku je SRPSKI POTPUKOVNIK, A SNIMAKA IMA JOŠ!

Snimak, čije objavljivanje je pokrenulo aferu "ruski špijun", nastao je, prema saznanjima, decembra 2018. godine u Zemunu i nije jedini do kog su došle srpske obaveštajne službe

Objavljeno:

Muškarac koji se vidi na snimku sa ruskim obaveštajcem Georgijem Klebanom identifikovan je kao potpukovnik Z. K. i to nije jedini snimak na kom je on akter, saznaje "Blic".

Snimak, čije objavljivanje je pokrenulo aferu "ruski špijun", nastao je, prema saznanjima, decembra 2018. godine u Zemunu i nije jedini do kog su došle srpske obaveštajne službe.

Kako se nezvanično saznaje, na tim snimcima Z. K. nije jedini, nego je snimljeno više osoba.

Snimak sa ruskim obaveštajcem objavljen je pre nekoliko dana, čime je pokrenuta afera "ruski špijun". Na snimku se vidi kako ruski obaveštajac, identifikovan kao Georgij Kleban, dobija crvenu kesu od "srpskog visokog zvaničnika sa činom oficira", a zauzvrat mu daje kesu u kojoj se nalazi koverta sa novcem.

Snimak je 17. novembra objavljen na Jutjubu, njegovu autentičnost potvrdila je i BIA, a predsednik Aleksandar Vučić je naložio Vojno-bezbednosnoj agenciji da ispita ceo slučaj. Tim povodom večeras je sazvan i Savet za nacionalnu bezbednost.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.