MIŠA VACIĆ OSNOVAO SRPSKU DESNICU U STANICI POLICIJE? Javio se MUP i otkrio pravu istinu, mnogi su se ISPALILI
Miša Vacić, Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Twitter

ŠTA SE ZAISTA DESILO?

MIŠA VACIĆ OSNOVAO SRPSKU DESNICU U STANICI POLICIJE? Javio se MUP i otkrio pravu istinu, mnogi su se ISPALILI

Mnogo buke ni oko čega

Objavljeno:

Gde je Srpska desnica osnovala svoj odbor u Nišu i da li joj je prostorije ustupio MUP Srbije? Ovo pitanje od sinoć je najaktuelnije na društvenim mrežama.

Lider Srpske desnice Miša Vacić je na svom Instagram profilu podelio snimak kako ulazi u salu gde je svečano formiran Opštinski odbor SD u Nišu.

Ono što je mnogim korisnicima društvenih mreža odmah "zapalo za oko" je činjenica da je Vacić snimao sve, pa i to kako ulazi u salu, a na vratima piše "POLICIJA", kao i da je sam pult stranke Srpska desnica postavljen pored policijskog šaltera u policijskoj ispostavi "Pantelej".

Odmah su krenule priče o tome kako je policija ustupila Miši Vaciću prostorije.

"MUP u Nišu ustupio svoje prostorije za sednicu opštinskog odbora Srpske desnice. Shvatate li koliko je bolesno ovo u čemu živimo", glasio je jedan od komentara na Tviteru.

Odmah se oglasio i nekadašnji ministar odbrane i lider DS-a Dragan Šutanovac:

"I ti se upecaš a toliko puta si pisao o fake tekstovima. Miša baca koske na sve strane i nije kriv što ljudi zagrizu".

Povodom ovog slučaja oglasio se i MUP, a njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Direkcija policije saopštava da su apsolutno netačni navodi pojedinih opozicionih političara da se skup „Srpske desnice“ održao u prostorijama Policijske ispostave Pantelej.

Pomenuti skup je održan u zgradi u Knjaževačkoj ulici koja je vlasništvo lokalne samouprave i u čijoj je isključivo nadležnosti korišćenje iznajmljivanje sale u kojoj su bili aktivisti „Srpske desnice“.

Policijska ispostava Pantelej koristi samo jedan deo pomenute zgrade, ali ne i navedenu salu, dok se u drugom delu ovog objekta nalazi Mesna zajednica „Moše Pijade“.

Direkcija policije saopštava da je šokirana iznošenjem skandaloznih neistina od strane pojedinih opozicionih političara i apeluje na sve da ne šire neistinite informacije i zloupotrebljavaju policiju u cilju svojih političkih obračuna, čime nanose štetu policijskim službenicima koji brinu o bezbednosti svih građana naše zemlje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.