MIRU MARKOVIĆ TUKLA JETRVA: Nabola je PESNICOM jer nije htela da PLATI RAČUNE!
Mira Marković, Foto: Privatna arhiva/Kurir.rs

ISPOVEST BIVŠEG DEBEOVCA

MIRU MARKOVIĆ TUKLA JETRVA: Nabola je PESNICOM jer nije htela da PLATI RAČUNE!

Dušan Stupar, nekadašnji načelnik Službe državne bezbednosti u ispovesti za Srpski Telegraf otkrio je tajne porodice Milošević.

Objavljeno: 23:03h

Između ostalog, on je izneo i to da su se Mira i supruga Slobinog brata Bore potukle.

Mada se mislilo da je Bora pomogao Miri da pobegne u Rusiju, Stupar tvrdi drugačije. Zapravo, nikako nije mogla da oprosti mužu što je postavio brata za ambasadora u Rusiji, i prema njegovim rečima, "je*ala mu je majku" zbog toga.

foto: Profimedia

- On i nije znao da je pobegla. Pretpostavljam da su to sve Karići uradili. Jedino što je tražila od Bore jeste da joj nađe broj da ne mogu da joj slušaju razgovore ni naši ni Rusi. Dao joj je telefon svoje žene, a onda je stigao račun. Mira nije htela da plati, svađala se sa Borom. Borina žena je pozvala Miru, tražila je da se nađu da joj Mira vrati telefon jer oni više neće da joj plaćaju račune. Sastale su se i potukle. Mira nikada nije plaćala račune, nije imala predstavu koliko to košta. Milanka je nokautirala Miru. Posle mi je Milanka ispričala: "Dušane, pa znaš ti kakve ja imam reflekse. Kad sam je nabola pesnicom..." Milanka je dobra žena, ali njih dve su bili ljuti neprijatelji. To je bio poslednji put kada su se videle, jedno pola godine posle Mirinog dolaska u Moskvu.

Bonus video

Igor Žeželj i Predrag Petrović zasadili drvo

(Espreso.co.rs/ Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.