OGLASIO SE VULIN POVODOM VUČIĆEVOG STANJA! U jedno je SIGURAN
U jedno je SIGURAN, Foto: Beta / Darimir Banda

SAOPŠTENJE

OGLASIO SE VULIN POVODOM VUČIĆEVOG STANJA! U jedno je SIGURAN

Dodao je da se Vučić ponaša kao svaki građanin

Objavljeno:

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je siguran da će sa zdravstvenim stanjem predsednika Aleksandra Vučića, koji je juče primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, biti sve u redu.

''Siguran sam da će biti sve u redu i to zato što je Aleksandar Vučić jak i tvrdoglav, a ne zato što sluša lekare'', rekao je Vulin za TV Pink. Na pitanje o zdravstvenom stanju predsednika Srbije, Vulin je kazao da je Vučić veoma hrabar i snažan čovek, ali da ne vodi računa o svom zdravlju i da lekari, kako kaže, mogu da mu priđu samo na proslavama i zvaničnim dešavanjima.

''Mnogo radi, malo spava i malo se odmara. Svi mi koji sarađujemo s njim i koji smo njegovi prijatelji, a pre svega njegova porodica, voleli bismo da Vučić mnogo više vodi računa o svom zdravlju, ali on je jednostavno takav čovek'', naveo je Vulin.

Dodao je da se Vučić ponaša kao svaki građanin i da zbog njega nije sazvan konzilijum niti se na VMA pravi lekarski tim za njegovo lečenje.

''Vučić potraži pomoć samo kad mora, ali se brže, nego što bi mu i jedan lekar savetovao, vrati na posao'', rekao je Vulin.

Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije saopštio je jutros da je predsednik Srbije u petak 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima, primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.