Šešelj je najpopularniji srpski političar! Bar na Fejsbuku! (FOTO)

nagoveštaj za sutra?

Šešelj je najpopularniji srpski političar! Bar na Fejsbuku! (FOTO)

On je prestigao Tomislava Nikolića koji ima 149.597 lajkova, kao i premijera Vučića, čiju stranicu je lajkovalo 126.048 građana
Objavljeno: 14:45h

Zvanična Fejsbuk stranica predsednika Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislava Šešelja prešla je 150.000 lajkova, čime je Šešelj postao najpopularniji srpski političar na društvenim mrežama. Poznati čitaju tvitove o sebi: Šešelj o Vučiću, Tomi, Velikoj Srbiji i selima koja će opet goreti! (VIDEO) On je prestigao predsednika Tomislava Nikolića koji ima 149.597 lajkova, kao i premijera Aleksandra Vučića čiju stranicu je lajkovalo 126.048 građana i sve ostale lidere političkih stranaka u Srbiji.

Beta
Espreso intervju nedelje: Toma je neobrazovan, a Vučić opasan, ali i njegovo će proći! (FOTO) Fejsbuk stranica Vojislava Šešelja beleži nedeljnu aktivnost od približno 113 hiljada lajkova, komentara i deljenja objava. Na drugom mestu je Fejsbuk stranica Aleksandra Vučića, čiji simpatizeri su više nego četiri puta slabije aktivni i nedeljno ostvaruju 25,7 hiljada interakcija. Zvali su ga Magistar: Vojislav Šešelj na spisku 1.423 bosanskih udbaša?! (FOTO) Velika podrška Vojislavu Šešelju i srpskim radikalima na društvenim mrežama jasno pokazuje da je rejting Srpske radikalne stranke u stalnom porastu i da je mnogo viši od onoga što saopštavaju agencije za istraživanje javnog mnjenja, poručuju iz SRS. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.