U BORU ODRŽANA DEBATA U OKVIRU PROJEKTA OEBS-A: Projektno sufinansiranje medija u lokalnim sredinama!
U Boru održana debata u sklopu projekta OEBS-a, Foto: Bor.rs

jedan od tri grada

U BORU ODRŽANA DEBATA U OKVIRU PROJEKTA OEBS-A: Projektno sufinansiranje medija u lokalnim sredinama!

Cilj je unapređenje komunikacije među svim lokalnim akterima

Objavljeno:

Bor je jedan od tri grada u kojima je održana debata, u okviru projekta OEBS-a (Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju), na temu „Projektno sufinansiranje medija u lokalnim sredinama“, koja za cilj ima poboljšanje razumevanja i unapređenje komunikacija među svim lokalnim akterima, počev od lokalne samouprave, lokalnih organizacija civilnog društva, do lokalnih medija.

- Ono što je za nas bitno i nešto o čemu smo u prethodnom periodu često govorili jeste da treba obezbediti pravu informaciju u pravo vreme, transparentno i direktno, da naši sugrađani budu u potpunosti informisani o onome što se dešava u gradu. Podjednako je bitno da postoji i medijska sloboda izražavanja gde se mogu otvarati pitanja koja, pre svega kroz projekte, podižu kvalitet života građana Bora. Drago mi je da smo imali priliku i da iskažemo naše mišljenje, stavove i sugestije kada je reč o Nacrtu medijske strategije koja bi do kraja godine trebalo biti usvojena - izjavio je gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić.

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta Grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Bor.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.