FRANCUSKA I EVROPA ŽELE BRZO REŠAVANJE PITANJA KOSOVA! Vučić se UKLJUČIO u program PINKA i rekao sve
Aleksandar Vučić, Foto: Prentscren

ISKRENO!

FRANCUSKA I EVROPA ŽELE BRZO REŠAVANJE PITANJA KOSOVA! Vučić se UKLJUČIO u program PINKA i rekao sve

Sve je objasnio...

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar Vučić počeo je juče trodnevnu posetu Parizu i najavio da ga čeka „možda nikad važniji“ sastanak s francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, pre svega zbog trenutka u kojem se sastaju.

- Nema sumnje da Francuska i Evropa žele važnu ulogu u rešavanju kosovskog pitanja, a nastavak dijaloga se očekuje kad ukinu takse - istakao je predsednik.

Predsednik je istakao da se čeka trenutak kada će ukinuti takse.

Vučić se osvrnuo i na inicijativu Zapadnog Balkana.

- Srbija jedino ima deficit sa Makedonijom i Albanijom kada su u pitanju zemlje u regionu. Ako je cilj da imamo deficit sa svima, zatvorite trgovinu, ne znam u čemu je problem - kaže predsednik.

Kada su u pitanju optužbe Marinike Tepiće da se sastao s direktorom GIM-a, Vučić je rekao da ne poznaje pomenutog čoveka.

- Pogledajte kakvi su to bedni lažovi. Takvim se lažima služite, moram da se borim za našu zemlju. Moram da se borim protiv neznalica - istakao je predsednik.

To je trenutak u kojem EU preispituje sopstvenu dinamiku proširenja, a balkanske zemlje se samoorganizuju u svojevrsnu ekonomsku uniju, ne bi li što spremnije dočekale zeleno svetlo Brisela.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.