ISPORUKA TOPLOTNE ENERGIJE BIĆE DANONOĆNA: Građani da obrate pažnju na funkcionalnost i ispravnost instalacija
U Boru isporuka toplotne energije biće danonoćna, Foto: Bor.rs

konačna odluka

ISPORUKA TOPLOTNE ENERGIJE BIĆE DANONOĆNA: Građani da obrate pažnju na funkcionalnost i ispravnost instalacija

Obaveza Toplane jeste da vrši korekciju temperature

Objavljeno:

U dogovoru sa Toplanom odlučeno je da isporuka toplotne energije za grejanje bude danonoćna, jer je snabdevanje toplotnom energijom na taj način stabilnije, pri čemu je mnogo manji broj proboja, dok je količina utrošenih energenata ista kao i kod noćnih prekida.

Obaveza Toplane jeste da vrši korekciju temperature, a tamo gde su temperature niže od zakonom propisanih, u obavezi su da urade nivelaciju i balansiranje mreže po podstanicama, a da nakon toga u svakom stanu urade proveru grejanja.

Gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić, uputio je apel građanima da obrate pažnju na ispravnost i funkcionalnost kućnih instalacija, te da se u slučaju neispravnosti ili drugih pitanja obrate službi za prijem reklamacija JKP „Toplane“ ili kontakt centru Gradske uprave, kako bi se pravovremeno reagovalo i na određeni način slučaj rešio.

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta Grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Bor.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.