CELA OVA PRIČA O GAŠENJU MI JE ZABAVNA, A SAD ĆETE SE O JADU ZABAVITI! Sergej OTKRIVA da li će mu ugasiti TVITER
Sergej Trifunović, Foto: Dado Đilas

ODGOVORIO

CELA OVA PRIČA O GAŠENJU MI JE ZABAVNA, A SAD ĆETE SE O JADU ZABAVITI! Sergej OTKRIVA da li će mu ugasiti TVITER

Prema saznanjima, brojni korisnici Tvitera prijavili su Trifunovića zgroženi skandaloznim verbalnim ispadima šefa PSG

Objavljeno:

Društvena mreža Tviter najverovatnije će ovih dana obrisati nalog glumca i lidera PSG Sergeja Trifunovića, i to zbog uvreda, pretnji i govora mržnje koje skoro svakodnevno objavljuje na ovoj mreži.

Prema saznanjima, brojni korisnici Tvitera prijavili su Trifunovića zgroženi skandaloznim verbalnim ispadima šefa PSG. Neki od njih preveli su na engleski najstrašnije Sergejeve tvitove i poslali ih administratorima, a naročito one u kojima, kršeći sva pravila Tvitera, brutalno vređa predsednika Srbije.

- Ti si pi..ica, ne da izađeš sa mnom na TV duel, ti si pi..ica da uđeš na vrata televizije. Nema od tebe ni mojega, Vučiću", napisao je Trifunović 5. novembra posle gostovanja predsednika Aleksandra Vučića u emisiji "Upitnik" na RTS, što je bila poruka zbog koje su administratori Tvitera pokrenuli istragu.

Na ovu vest, reagovao je i Sergej rekavši da da mu je priča oko gašenja Tvitera jako zabavna, ali da će se potruditi da cela situacija bude još zabavnija.

- Cela ova priča da će Tviter da me ugasi je baš zabavna, kad znam da planiraju da pošalju drage svoje botove da mi prijavljuju nalog do granica besmisla da bi ga blokirali, napisao je Sergej dodavši da je u toku kontrola štete unapred jer upravo verifikuje nalog, da se malo "o jadu svi zabave".

Podsećamo, reagujući po brojnim prijavama tviteraša, administratori Tvitera su odlučili da je lider PSG objavljivanjem sličnih napada, pretnji i uvreda prekršio pravila ove mreže.

- Hvala još jednom što ste nas obavestil. Istragom smo utvrdili da je ovaj nalog prekršio pravila Tvitera", stoji u odgovoru Tviterovih administratora i navodi se da će neprimereni sadržaji biti obrisani.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.