Nikolić: Kandidovaću se na izborima 2017, potreban sam Vučiću

Predsednik poručuje

Nikolić: Kandidovaću se na izborima 2017, potreban sam Vučiću

Predsednik Srbije kaže da je Vlada, kada je povlačila teške poteze, imala njegovu podršku i da je on lično svoju političku sudbinu vezao za uspeh SNS
Objavljeno: 21:01h

Predsednik Tomislav Nikolić je izjavio da će se kandidovati na predsedničkim izborima sledeće godine jer će i dalje biti potreban premijeru Aleksandru Vučiću. - Mislim da Vučiću treba Nikolić - naglasio je predsednik i izrazio uverenje da će Vučić za tri ili četiri godine moći da vlada i bez njegove podrške. Nikolić je rekao da bi do kraja mandata mogao da sarađuje i sa nekom drugom vladom, ali to bi bio "pakao za Srbiju". Predsednik Nikolić se napokon uključio u kampanju: Želim da SNS pobedi! Predsednik je, gostujući na Radio-televiziji Kragujevac, kazao da je Vlada kada je povlačila teške poteze imala njegovu podršku i da je on lično svoju političku sudbinu vezao za uspeh SNS.

- Ljudi me nisu zaboravili, jer znaju da Vučić ima mnogo više uspeha ako smo zajedno. Oni znaju da sam iz Šumadije, da ne izdajem i ne okrećem leđa, od SNS samo imam dobrog... - kazao je Nikolić. Na pitanje da li će se ponovo kandidovati na predsedničkim izborima 2017. godine, Nikolić je rekao da je mislio da neće da ide na drugi mandat, ali da će se ipak kandidovati, jer nije stigao sve da dovrši tokom ovog mandata. (Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.