ŠEŠELJ ISKLJUČEN IZ SUĐENJA JUTKI: Lider radikala rekao je nešto što nije smeo!
Vojislav Šešelj, Foto: Beta/Miloš Miškov

NIJE MU PRAVO

ŠEŠELJ ISKLJUČEN IZ SUĐENJA JUTKI: Lider radikala rekao je nešto što nije smeo!


Šešelj je ocenio da rekonstrukcija prepiske koja sadrži Jeličićevo seksualno uznemiravanje Marije Lukić

Objavljeno: 06.11.2019. 18:01h
  • 8

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, angažovan kao pravni savetnik Milutina Jeličića - Jutke na sudjenju zbog polnog uznemiravanja bivše saradnice, izjavio je da mu danas sudija nije dozvolio da u tom svojstvu nastupa na sudjenju.

Sudjenje bivšem predsedniku Opštine Brus zbog polnog uznemiravanja Marije Lukić, danas je nastavljeno u Osnovnom sudu u Kruševcu.

Šešelj je isključen zbog nepoštovanja suda pošto je, kako je rekao, ukazao na neregularnosti u procesu i na "pravno neznanje" advokata Borivoja Borovića koji zastupa Mariju Lukić.

Borović je, naveo je Šešelj, pripisovao Jeličiću da je kao predsednik opštine bio nadležan za slučaj nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku, dok je Šešelj obrazlagao da nadležnost nije na predsedniku opštine već na Ministarstvu gradjevinarstva, te da je zbog toga isključen sa sudjenja.

Šešelj je ocenio da rekonstrukcija prepiske koja sadrži Jeličićevo seksualno uznemiravanje Marije Lukić ;deluje nemoguće, da je to "podvala i hajka" na Jeličića, a Mariju Lukić je optužio da je proces pokrenula iz lične koristi.

Bonus video:

(Espreso.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media