VUČIĆA SU PITALI O TRGU REPUBLIKE: Ovo je odgovorio!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen / Naxi kamere

o radovima

VUČIĆA SU PITALI O TRGU REPUBLIKE: Ovo je odgovorio!

Ponovni radovi nisu koštale Beograđane ni jedan dinar, rekao je on

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da još nije stigao da prošeta rekonstruisanim Trgom Republike u Beograd dodajući da će to uraditi i još jednom ponovio da ponovni radovi nisu koštale Beograđane ni jedan dinar.

- Prošetaću, ali sam sigruan da je sve u redu i da su to prelepo uradili - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara u emisiji Upitnik zašto nije obišao Trg posle završenih radova pošto je to ranije najavio.

To građane ništa nije koštalo i gradske vlasti su podnele izveštaj o tome, napomenuo je Vučić.

- Rekli su da neće da daju ugovor, a i Radojičić i Vesić su im dali ugovor na uvid. Nema tu krađe, nema ničega. Već samo da kukaju i da ništa ne rade i da sede u kafiću i da mogu da pljunem svakome ko nešto radi - kazao je predsednik.

Zapitao je šta je bio problem sa parkom Vojvode Vuka i dodao da su ranije govorili da je zagađeno, ali da su i posle kada je urađena tu pešačka zona rekli kako ne mogu da "dođu kolima do svoje spavaće sobe".

Vučić je poručio: "Samo recite šta hoćete. Prvo su me napadali za male plate, a sada Fiskalni savet traži da plate budu manje. Pa, dogovorite se. Rekli su tako da dobijamo kante iz Rusije, a posle kako Vučić naoružava Srbiju...", kazao je Vučić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.