ODRŽANA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: Vučić otkrio kada će biti održani izbori u Srbiji!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Tanjug

UŽIVO

ODRŽANA SEDNICA PREDSEDNIŠTVA SNS: Vučić otkrio kada će biti održani izbori u Srbiji!

Pored toga biće reči i o stanju na Kosovu i Metohiji

Objavljeno: 21:32h

Sednica Predsedništva SNS počela je u 17 sati u Beogradu. Aleksandar Vučić će povesti razgovor na temu stanja u vladajućoj koaliciji, a najviše će se razmatrati aktuelna situacija na Kosovu i Metohiji.

Predsednik je na ulasku na sastanak rekao da će Socijalistička partija Srbije biti samo jedna od tema, a da će glavna tema sastanka biti - Srpska napredna stranka.

Pored toga biće reči i o stanju na Kosovu i Metohiji, a izneće se detalji sastanka sa izaslankom SAD za Zapadni Balkan Metju Palmerom.

19.03 - SNS: Cilj nam je ubedljiva pobeda na izborima, sve ostalo je neuspeh!

19.02 - Vučić o razgovoru sa Palmerom: "Nisam optimista, ali ću učiniti sve da održim dijalog i da ostvarim mir na Balkanu."

19.00 - Vučić o planovima za mini-Šengen: U subotu se otvara auto-put i odmah idem u Ohrid. Zoran je domaćin i mi sa Balkana sada gledamo šta možemo da uradimo za naše narode."

18.58 - Vučić o aferi glasački listići na KiM: " Očekujem da će izmisliti neko hemijsko jedinjenje koje izaziva nešto ne znam ni ja šta, spreman sam."

18.56 - Vučić o izborima: "Nismo doneli konačnu odluku, ali izbori će biti imeđu 22. matra i polovine aprila. O koalicijama tek posle izbora."

18.53 - Vučić o koalicionim partnerima: "Rekao sam da želim da pričam samo o SNS. Ja primam najviše udaraca, jer sam tako odlučio. Naš odnos je profesionalan, a politički vodimo različite stranke."

Dodao je da neće da priča o udarcima SPS ili neke druge partije dok ne sredi stvari o svojim redovima.

18.48 - Vučić o oružju: "Isti oni koji su nas napadali da se snabdevamo kantama, sad nam prete sankcijama"

Dodaje da je ponosan što Srbija ima stabilnu vojsku i da ne želi da bude neozbiljan i da jača svoje jedinice, da se snabdeva oružjem i oružjem, kako ne bi bio lak plen.

18.45 - Vučić o si Đipingu: "Ana mi je javila da ima dogovor vezan za Železaru, a kada takve vesti čujem onda sam srećan."

18.38 - Vučić o Bastaću: "Da je tako nešto uradio neko iz SNS već bi bio obešen. Takvog kriminalca majka retko rađa, i za kokice je uzimao pare. Ne mogu ja da se bavim njim, niti time što neće na poligraf."

Dodaje da se obraća pristojnim ljudima sa pitanjem da li zaista veruju da je sve to namešteno.

Đilas i Bastać u svojoj stranci nisu za džabe broj jedan i dva.

18.27 - Izbori krajem marta 2020.

17:00 - Početak sednice

Sastanku prisustvuju 42 člana Predsedništva.

16:45 - Stigao Vučić, kratko obraćanje novinarima

Predsednik Vučić stigao je na sednicu, a pre ulaska u salu obratio se novinarima.

Predsednik je na ulasku na sastanak rekao da će Socijalistička partija Srbije biti samo jedna od tema, a da će glavna tema sastanka biti - Srpska napredna stranka. On je takođe odbio da komentariše razne novinske natpise o odnosu SNS i SPS.

- Mi večeras prvo razgovaramo o svojoj stranci i problemima u zemlji koje imamo, a jedna od tema, svakako ne i najvažnija biće i odnos sa partnerima - kratko je rekao Vučić.

16:20 - Među prvima stigli Đurić, Tabaković, Vesić...

Među prvima su stigli u prostorije Predsedništva SNS Jorgovanka Tabaković i Marko Đurić, a nedugo zatim i Milenko Jovanov, Nikola Selaković i Goran Vesić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.