U MOJE VREME BI IH ČEKALI NA TOM MOSTU, PA BI 3 DANA... Boža Spasić o ekipi koja je skidala Vučića s Grdelice
Božidar Spasić, Foto: Printscreen Youtube

VASPITNO POPRAVNE METODE

U MOJE VREME BI IH ČEKALI NA TOM MOSTU, PA BI 3 DANA... Boža Spasić o ekipi koja je skidala Vučića s Grdelice

Bilbord su skidali i vraćali nekoliko puta

Objavljeno:

Pre nekoliko dana opozicionar i predsednik beogradske opštine Stari Grad Marko Bastać uklonio je transparent iznad tunela u Grdeličkoj klisuri koji je poručivao da su Vučić i Milorad Dodik "svetlo na kraju tunela", a na isto mesto bilbord sa natpisom "Moj predsednik" i Vučićevim likom postavili su vranjski naprednjaci.

Bilbord su skidali i vraćali nekoliko puta. I dok se oko ovog transparenta vodi pravi mali rat, jedan čovek otkrio je kako bi te probleme rešio.

Božidar Spasić, bivši operativac državne bezbednosti u jednoj od emisija na televiziji "Studio B" rekao je kako bi ljude koji su plakat skidali "naučio pameti".

- Kad Bastać i onaj neki s njim skidaju ono... u moje vreme, mi bismo ih sačekali na tom mostu, i naterali ih da konac po konac lepe tri dana, a onda bih rekao - nije ovo dobro... Tako treba sa njima raditi. Uhvatite njega kako kida. E, sad ćeš da dođeš da ofarbaš to što si uradio!

- Ponavljam još jednom, oni koordinisano i organizovano rade, i tačno imaju određenu meru kojom postupaju ovako agresivno. Onog momenta kad odluče da stupe u neki teži incident, tada će biti žrtava i biće kasno. Onda će država morati da žestoko sa svima da se obračuna. Pogledajte ih - tri dana bi ih terao da to izlepe i prefarbaju.

Šta vi mislite o ovome?

Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.