JEDNI GA STAVLJAJU, DRUGI OPET SKIDAJU: Oko transparenta s likom Vučića i Dodika u Grdelici VODI SE RAT
Transparent sa likom Vučića i Dodika, Foto: Printscreen Youtube

SNS-a iz Vranja

JEDNI GA STAVLJAJU, DRUGI OPET SKIDAJU: Oko transparenta s likom Vučića i Dodika u Grdelici VODI SE RAT

Ne možeš da nas otuđuješ i deliš - poručuje se između ostalog na ovom klipu

Objavljeno: 10:14h

Transparent na kome piše "Svetlost na kraju tunela", na kome se nalaze predsednici Srbije i Republike Srpske, postao je sredstvo svojevrsnog "rata" lokalnih funkcionera vladajuće stranke, kao i opozicije. Dok jedni postavljaju, drugi ga - skidaju.

Nakon što su danas funkcioneri SNS-a iz Vranja postavili novi transparent iznad tunela u Grdeličkoj klisuri koji je poručivao da su Vučić i Milorad Dodik "svetlo na kraju tunela", on je večeras ponovo skinut, a video snimak novog uklanjanja na društvene mreže je postavila Jelena Milošević.

"Nakon ovoga ja ću dobiti niz uvreda i negativnih komentara. I nisu krivi ti ljudi, kriv si ti Aleksandre Vučiću. Ti koji nas deliš. Ti si nas podelio na tvoje i tuđe. Mi nismo tvoj narod. Mi smo narod republike Srbije. Ne možeš da nas otuđuješ i deliš", poručuje se između ostalog na ovom klipu.

Podsetimo, danas su, nakon što je pre nekoliko dana opozicionar i predsednik beogradske opštine Stari Grad Marko Bastać uklonio transparent iznad tunela u Grdeličkoj klisuri koji je poručivao da su Vučić i Milorad Dodik "svetlo na kraju tunela", na isto mesto bilbord sa natpisom "Moj predsednik" i Vučićevim likom postavili vranjski naprednjaci.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.